Τέλος ο Καραγεωργίου από τον ΠΑΟΚ

Τέλος ο Καραγεωργίου από τον ΠΑΟΚ

2' 5" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αμέσως μετά την ισοπαλία με Μέταλουργκ Ντόνετσκ, ο Γιάννης Γούμενος διέψευσε τις φήμες που κυκλοφορούσαν για απομάκρυνση του Νίκου Καραγεωργίου και δήλωνε δεξιά και αριστερά ότι «πικραθήκαμε, αλλά συνεχίζουμε χωρίς αλλαγές με στόχο να παρουσιάσουμε το αγωνιστικό πρόσωπο που θέλουμε. Δεν υπάρχει θέμα προπονητή αυτή τη στιγμή». Δώδεκα ώρες αργότερα ο Ελληνας τεχνικός πέρασε από τα γραφεία της ΠΑΕ όπου είχε συνάντηση με τον κ. Γούμενο και λίγα λεπτά μετά τη μία το μεσημέρι έγινε γνωστή η λύση της συνεργασίας των δύο πλευρών ως παραίτηση από την πλευρά του Ελληνα τεχνικού προφανώς για να μη μείνει ακάλυπτος ο Γιάννης Γούμενος. Αν μάλιστα κάποιος φέρει στο μυαλό του τον τρόπο με τον οποίο ήρθε πέρυσι στην ομάδα ο Ρολφ Φρίνγκερ, αλλά και τον τρόπο που έφυγε, τότε δεν μπορεί να αποκλείσει το ενδεχόμενο να έχουν γίνει ήδη επαφές με κάποιον προπονητή από το εξωτερικό. Το πρώτο όνομα που ακούστηκε ήταν αυτό του Ιτζάκ Σουμ, ο οποίος εργάζεται στο ρωσικό πρωτάθλημα το οποίο όμως έχει μπει ήδη στον δεύτερο γύρο.

Ο Νίκος Καραγεωργίου αμέσως μετά το άδοξο φινάλε της θητείας του στον πάγκο του ΠΑΟΚ ευχαρίστησε τη διοίκηση και τους ποδοσφαιριστές για τη συνεργασία που είχαν, τον κόσμο για τη συμπαράσταση που είχε στην ομάδα και ευχήθηκε στον ΠΑΟΚ καλή συνέχεια.

Ουσιαστικά ο πρώην τεχνικός του «δικεφάλου» είχε χάσει τον έλεγχο στην ομάδα και αναζητούσε εύκολες λύσεις για να δικαιολογήσει την κατάσταση που επικρατούσε. Πώς αλλιώς να ερμηνεύσει κανείς τις δηλώσεις του ότι «ο ΠΑΟΚ δεν είναι πιο έτοιμη ομάδα από τη Μέταλουργκ», ενώ αναφέρθηκε και πάλι στα αγωνιστικά προβλήματα χωρίς όμως να έχει βρει λύσεις: «Παρότι είχαμε συζήτηση για καλύτερη λειτουργία στο δεύτερο ημίχρονο, στο κακό χρονικό διάστημα που είχαμε ήρθε η ισοφάριση. Μετά θα μπορούσαμε να πετύχουμε γκολ και να πάρουμε τη νίκη για να αυξήσουμε τις πιθανότητες πρόκρισης. Τώρα τα πράγματα γίνανε λίγο πιο δύσκολα. Εκεί θα είμαστε πιο έτοιμοι και αν είμαστε πιο αποφασιστικοί θα διεκδικήσουμε τη νίκη. Με τις αλλαγές προσπαθήσαμε να αλλάξουμε κάτι, με πιο φρέσκους ποδοσφαιριστές, ο Φουτσίνι λειτούργησε καλά, έκανε προσπάθειες».

Τώρα ο «δικέφαλος» καλείται να μαζέψει τα κομμάτια του εν όψει του ντέρμπι της Δευτέρας στο «Καυταντζόγλειο» μιας και δεν υπάρχουν περιθώρια για νέες απώλειες βαθμών. O Κώστας Ιωσηφίδης δεν θα έχει στη διάθεσή του τους Γιώτη Εγκωμίτη και Χρήστο Μαλαδένη, οι οποίοι τραυματίστηκαν στην αναμέτρηση με τους Ουκρανούς και στην καλύτερη περίπτωση θα μείνουν εκτός δράσης για δέκα ημέρες. O μεγάλος πονοκέφαλος είναι όμως η αγωνιστική πτώση του Θοδωρή Ζαγοράκη, ο οποίος παραμένει μακριά από τον καλό του εαυτό.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή