Εγιναν «Ιστορικά» τα κορίτσια του Πανιωνίου

Εγιναν «Ιστορικά» τα κορίτσια του Πανιωνίου

1' 19" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Εκατόν δεκαεφτά χρόνια ιστορίας του Πανιωνίου υποκλίθηκαν στη Μαρία, την Εριν, την Κατερίνα και όλα τα κορίτσια του Πανιωνίου και στον προπονητή τους, Νίκο Μαρίνο, για τον πρώτο τίτλο ομαδικού αθλήματος που χάρισαν, χθες, στον «ιστορικό». Οι σαμπάνιες έρρεαν στο παρκέ του κλειστού της οδού Αρτάκης, τα «κυανέρυθρα» μπαλόνια έπεσαν από την οροφή και οι πιστοί φίλοι του μπάσκετ του Πανιωνίου έγιναν «ένα» με την ποδοσφαιρική ομάδα που παρακολούθησε το χθεσινό παιχνίδι με τον ΔΑΣ Ανω Λιοσίων (72-56) και έμελλε να «σφραγίσει» με την 22η νίκη της ομάδας έναν ιστορικό τίτλο. Ετσι το ήθελε η ιστορία. Ο Πανιώνιος που έχει προσφέρει πολλά στο ανδρικό μπάσκετ στέφθηκε πρωταθλητής με τη γυναικεία ομάδα του που έπαιξε σαν… ανδρική στο φετινό πρωτάθλημα της Α1 κατηγορίας και μόλις στην πρώτη συμμετοχή της δεν «συμβιβάστηκε» με τίποτα άλλο, εκτός από την κορυφή.

Η… θέα είναι φανταστική από την πρώτη θέση για την Αμερικανίδα σταρ Μπρούσερ, την πολύπειρη Σαμουρούκοβα, τον «εγκέφαλο» της ομάδας, Δελή, τη στυλοβάτρια Γιαννακοπούλου και όλες τις κοπέλες που τίμησαν με την κατάκτηση του τίτλου, τον Πανιώνιο. Οι πρωταθλήτριες έχουν να επιδείξουν ακόμα και συμπαίκτρια από τα περσινά καλλιστεία, όπως είναι η Ζωή Δημητράκου, αν και η ομορφιά του τροπαίου που απέμεινε ο Δήμαρχος Νέας Σμύρνης, Γιώργος Κουτελάκης, είναι πιο όμορφο από κάθε πρόσωπο. Οι μνήμες «ξύπνησαν» και πάλι στον Πανιώνιο σε μια ημέρα χαράς και πανηγυρισμών για τον τίτλο του γυναικείου πρωταθλήματος. Ο Νίκος Μαρίνος δούλεψε με τον Πανιώνιο στην Α2 κατηγορία, τον ανέβασε στην Α1 και οδήγησε τις «κυανέρυθρες» σε μια επιτυχία που μπορεί να σταθεί στην ίδια βιτρίνα, δίπλα στα δύο ποδοσφαιρικά Κύπελλα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή