Η ρύθμιση χρεών χρίζει πρόεδρο τον Ζαγοράκη

Η ρύθμιση χρεών χρίζει πρόεδρο τον Ζαγοράκη

2' 1" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η τελευταία ελπίδα του ΠΑΟΚ να βγει από το αδιέξοδο είναι ο Θοδωρής Ζαγοράκης, ο οποίος αποφάσισε να ηγηθεί της νέας διοίκησης της ΠΑΕ· περιμένει όμως και την αρωγή της Πολιτείας. Ο «κάπτεν» απάντησε θετικά στην πρόταση που του έγινε και από την ερχόμενη Δευτέρα θα είναι και επίσημα ο νέος πρόεδρος του «δικέφαλου», όμως αν μέχρι τις 18 Ιουλίου δεν έχει πραγματοποιηθεί η ρύθμιση των χρεών τότε θα αποσυρθεί. Το «ναι» όμως που έδωσε στον πρόεδρο του Ερασιτέχνη, Θανάση Κατσαρή φαίνεται, τουλάχιστον σε πρώτη φάση, να είναι αρκετό σε ό,τι αφορά τη συσπείρωση των ανθρώπων που μπορούν να βοηθήσουν τον ΠΑΟΚ. Ποιοι θα σταθούν στο πλευρό του Ζαγοράκη θα γίνει γνωστό τη Δευτέρα, μιας και από την πλευρά του… προέδρου δεν έχει γίνει τίποτα γνωστό.

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης στάθηκε στο ρίσκο της απόφασης του Θοδωρή Ζαγοράκη: «Η δική μου η συμμετοχή ήταν η συμμετοχή ενός ανθρώπου που αγαπάει τον ΠΑΟΚ και ήθελα να βρεθεί λύση και η καλύτερη δυνατή. Αυτή ήταν η καλύτερη δυνατή. Ηταν απόφαση του Θοδωρή. Βλέποντας ότι ο κόσμος κρέμεται από το στόμα του και είναι έτοιμος να κάνει τα πάντα για να τον βοηθήσει, να διοικήσει με τον καλύτερο τρόπο κι έχοντας και το ΠΑΟΚτσήδικο μέσα του, βγήκε μπροστά για να δώσει τη λύση. Ολες οι βραδιές αυτές ήταν πολύ δύσκολες διότι δεν είναι ένα απλό πράγμα για να μπει μπροστάρης στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Θέλει παντελόνια και ρίσκο. Οπως τονίζει και στη δήλωσή του είναι ιστορική απόφαση να σταματήσει να είναι ποδοσφαιριστής, κάτι που δεν το είχε πει ποτέ».

Ο κ. Κατσαρής τόνισε πως ο Ζαγοράκης θα έχει αμέριστη συμπαράσταση από τον Ερασιτέχνη: «Από την πρώτη στιγμή και πέρυσι είχε μπει μπροστά και είχε καταλάβει πως ό,τι μου ζητούσε θα ήμουν δίπλα του. Και εγώ και οι υπόλοιποι παράγοντες θα είμαστε εκτός από μένα και όλοι οι άλλοι δίπλα του με τον κόσμο του ΠΑΟΚ να έχει καταλάβει ότι η ομάδα τους θα έχει τη δυναμική του νέου και του ΠΑΟΚτσή που θέλει να προσφέρει. Οταν μας ζητήσει λοιπόν κάποιο θέμα δικό μας και εμπειρίας θα είμαστε δίπλα του».

Η τοποθέτηση του Θοδωρή Ζαγοράκη στον προεδρικό θώκο, έστω και μέσω του πρωτοδικείου, φαίνεται πως είναι αρκετή για να αλλάξει σημαντικά τα πράγματα στην ομάδα. Ηδη οι Λάμπρος Βαγγελής και Δημήτρης Ορφανός εμφανίζονται θετικοί στην υπογραφή νέων συμβολαίων με τον «δικέφαλο» κάτι που αναμένεται να γίνει τις επόμενες ημέρες.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή