Συμφώνησε και έρχεται ο Μπράβο

Συμφώνησε και έρχεται ο Μπράβο

1' 47" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τα «ερυθρόλευκα» προβάρει ο Ραούλ Μπράβο… Οι πρωταθλητές Ελλάδας ήρθαν σε συμφωνία με τη Ρεάλ Μαδρίτης για την απόκτηση του 26χρονου αμυντικού. Ο Ολυμπιακός θα καταβάλει στους Μαδριλένους 2,2 με 2,3 εκατ. ευρώ, με τον Ραούλ Μπράβο να εισπράττει ετήσια αποζημίωση 1,2 με 1,3 ευρώ.

Ο Ιλια Ιβιτς αναχωρεί το πρωί για τη Μαδρίτη, προκειμένου να να ολοκληρώσει το τυπικό μέρος της μεταγραφής, ενώ ο ποδοσφαιριστής αναμένεται να έρθει στην Αθήνα την Παρασκευή, για να περάσει από ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις, να υπογράψει το συμβόλαιό του, να παρουσιαστεί και την Κυριακή να αναχωρήσει με την αποστολή του Ολυμπιακού για την Αυστρία, όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Οσο τον νεαρό επιθετικό της Εθνικής νέων, Κώστα Μήτρογλου, σήμερα θα υπογράψει το συμβόλαιό του με τους πρωταθλητές. Από κει και έπειτα, οι Πειραιώτες θα κινηθούν για την απόκτηση ενός αριστερού μέσου και ενός αμυντικού μέσου, χωρίς να αποκλείεται το ενδεχόμενο συνεργασίας και με έναν ακόμη ποδοσφαιριστή.

Χθες, έφθασε στην Αθήνα ο Λιονέλ Νούνιες. Σε δηλώσεις του έπλεξε το εγκώμιο τόσο του Ραούλ Μπράβο, όσο και του Λουτσιάνο Γκαλέτι: «Ο Γκαλέτι είναι πολύ σημαντικός παίκτης στη χώρα μας, την Αργεντινή. Χαίρομαι πολύ που θα είμαι συμπαίκτες μαζί του, όσο και με τον Ραούλ Μπράβο».

Ο Νούνιες θα περάσει σήμερα από εργομετρικές εξετάσεις και ακολούθως θα αρχίσει τις προπονήσεις με τον Ολυμπιακό. Οι Γκαλέτι και Κοβάσεβιτς, θα τεθούν στη διάθεση του Τάκη Λεμονή στην προπόνηση της Παρασκευής.

– Ο Νέρι Καστίγιο όχι μόνο διέψευσε ότι θα συνεχίσει την καριέρα του στη Βαλένθια, αλλά δήλωσε και άγνοια για τις πληροφορίες που θέλουν τις «νυχτερίδες» να έχουν καταθέσει πρόταση 15 εκατ. ευρώ για την απόκτησή του. Απ’ τον Ολυμπιακό τονίστηκε χθες ότι δεν έχει δεχθεί νέα πρόταση (μετά από εκείνη της Σαχτάρ που απορρίφθηκε) για την πώληση του Καστίγιο.

– Ο νεαρός Αρης Λόττας θα παίξει για ένα χρόνο δανεικός στον Φωστήρα. Ελεύθερος θα μείνει ο Ντακόλ, ο οποίος επέστρεψε χθες απ’ τη Βραζιλία, όπως και ο Λεοζίνιο.

– Προπονητές στα αγωνιστικά τμήματα υποδομής του Ολυμπιακού ανέλαβαν χθες οι Γιάννης Χριστόπουλος (ομάδα νέων), Νίκος Νεντίδης (ομάδα κάτω των 16), Χαράλαμπος Ζελενίτσας (ομάδα κάτω των 14) και Αντώνης Κασδοβασίλης (ομάδα κάτω των 12).

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή