ΕΝ ΣΥΝΤΟΜΙΑ

1' 53" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στην Κύπρο με franchise η εταιρεία Κωτσόβολος

Περνάει τα ελληνικά σύνορα και επεκτείνεται στην Κύπρο η εταιρεία Κωτσόβολος μέσω της τοπικής λιανικής αλυσίδας ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών ειδών Electroline, με τη μέθοδο franchise. Οπως έγινε γνωστό, η λειτουργία της DSGi South-East Europe πρόκειται να ξεκινήσει στην Κύπρο, στηρίζοντας όλα τα υπάρχοντα καταστήματα Electroline με την παροχή προϊόντων και τεχνογνωσίας, ενώ η Alpan Electroline Ltd πρόκειται να ανοίξει τουλάχιστον 4 νέα καταστήματα Mega Κωτσόβολος. Η Electroline, που ανήκει στον όμιλο Alpan Electroline Ltd, δραστηριοποιείται από το 1998, διαθέτει δίκτυο 9 καταστημάτων και είναι η μεγαλύτερη εταιρεία ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών ειδών της Κύπρου.

«Κορεσμένες» οι τηλεπικοινωνίες

Σημάδια κορεσμού και ραγδαία όξυνση του ανταγωνισμού παρατηρούνται στον κλάδο των τηλεπικοινωνιών, ο οποίος βρίσκεται σε κομβικό σημείο, όπως διαπιστώνει η Kantor στην ετήσια επισκόπηση της ελληνικής αγοράς τηλεπικοινωνιών. Παρά τη σταδιακή απελευθέρωση και τη διαρκώς αυξανόμενη ζήτηση τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών, που συντέλεσαν στην ανάπτυξη της αγοράς, η υπερπροσφορά που παρατηρείται είχε αποτέλεσμα τη συμπίεση της κερδοφορίας ή ακόμα και ζημιογόνες χρήσεις για τις επιχειρήσεις του κλάδου κατά το 2007. Τέλος, κάμψη της τάξεως του 1% παρουσίασαν και τα μεικτά κέρδη του κλάδου,

Διάκριση για την Πειραιώς

Μια σημαντική διάκριση στον χώρο της ηλεκτρονικής τραπεζικής έλαβε η Τράπεζα Πειραιώς. Συγκεκριμένα, της δόθηκε το βραβείο «Windows in Financial Services Developer Award 2008». Η απονομή έγινε από τη Microsoft στις 13/3/2008 σε ειδική τελετή στη Νέα Υόρκη, στο πλαίσιο του συνεδρίου «6th Annual Microsoft Financial Services Conference» της Microsoft, και το παρέλαβαν ο Σωτήρης Συρμακέζης, αναπληρωτής γενικός διευθυντής, και ο Βασίλης Βρούτσης, αναπληρωτής διευθυντής πληροφορικής. Ο συγκεκριμένος διαγωνισμός είναι ετήσιος και καταλήγει στη βράβευση πέντε εταιρειών από όλον τον κόσμο.

Νέα πακέτα από τη WΙΝD

Χαμηλότερες τιμές για πελάτες που επιθυμούν απεριόριστη χρήση ADSM Internet και φοιτητές καθώς και το Sony Ericsson MD-300, το πρώτο επώνυμο USB Stick modem στην ελληνική αγορά, προσφέρει από την Τετάρτη η WIND. Συγκεκριμένα, για κάθε νέα σύνδεση στα Οικονομικά Πακέτα ADSM Non Stop & ADSM Student Data, οι συνδρομητές κερδίζουν: Εκπτωση 19,5 ευρώ στο οικονομικό πακέτο ADSM Non Stop για όλα τα πάγια μέχρι και 30/09. Το μηνιαίο πάγιο διαμορφώνεται στα 29,5 ευρώ αντί 49 ευρώ. Εκπτωση 3 ευρώ στο οικονομικό πακέτο Student Data για όλα τα πάγια μέχρι και 30/09. Το μηνιαίο πάγιο διαμορφώνεται στα 25 ευρώ αντί 28 ευρώ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή