Στη ναυτιλία η Cosmos Business Systems

Στη ναυτιλία η Cosmos Business Systems

50" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στην αγορά της ναυτιλίας εισέρχεται η Cosmos Business Systems (CBS) μετά τη συνεργασία της με την δανέζικη εταιρεία Shipcentic. Η ελληνική εταιρεία μάλιστα παρουσιάζει τις λύσεις της Shipcentic στην έκθεση Ποσειδώνια που πραγματοποιείται αυτές τις ημέρες στον Πειραιά. Σύμφωνα με τη διοίκηση της εταιρείας, η CBS δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην αγορά των ναυτιλιακών επιχειρήσεων αλλά και της τροφοδοσίας πλοίων, chartering, ship management, κ.λπ., λόγω αφενός της σημαντικής αύξησης της παρουσίας των επιχειρήσεων πλέον στην Ελλάδα, αλλά και της ανάγκης που υπάρχει για σύγχρονα και αποδοτικά συστήματα πληροφορικής και τηλεπικοινωνιών, αναγκαίων για τη λειτουργία τους στο νέο επιχειρηματικό περιβάλλον.

Το πορτρέτο της

Η Shipcentric, που έχει ιδρυθεί το 1988, αποτελεί ισχυρό παίκτη στις λύσεις των ναυτιλιακών προμηθειών και διαχείρισης μάνατζμεντ (ship supplies και service management), ενώ σύντομα θα εισάγει λύσεις ship owner, ship manager και ship operator.

Η Shipcentric είναι Microsoft Gold Partner με παρουσία στην Ευρώπη, την Αμερική και την περιοχή Ασίας-Ειρηνικού και παρέχει παγκόσμια κάλυψη. Εχει γραφεία στη Βρετανία, τις ΗΠΑ, τη Σιγκαπούρη, την Ινδία κ.α.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή