Η οικογένεια της «Κ» θρηνεί έναν πολύτιμο συνεργάτη

Η οικογένεια της «Κ» θρηνεί έναν πολύτιμο συνεργάτη

1' 6" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Από χθες η οικογένεια της «Καθημερινής» είναι πιο φτωχή. Ο Νίκος Κισκήρας, ένας από τους ανθρώπους που εδώ και πολλά χρόνια συνέβαλλε στην έκδοση της εφημερίδας, δεν είναι πια στη ζωή. Χθες το απόγευμα έφυγε για το τελευταίο ταξίδι, σε ηλικία μόλις 50 ετών. Επεσε κτυπημένος από την επάρατο νόσο, έπειτα από μια ολιγόμηνη μάχη με μια ιδιαίτερα επιθετική μορφή της ασθένειας.

Γεννήθηκε στις 21 Ιουνίου 1958, στο χωριό Κρεμμύδια (ανήκει στον Δήμο Χιλιοχωρίων), κοντά στην Πύλο της Μεσσηνίας. Αρχισε να εργάζεται στην «Καθημερινή» τον Μάρτιο του 1984. Σε όλο αυτό το διάστημα, για 24 χρόνια ο Νίκος Κισκήρας, με την πραότητα, την ευσυνειδησία και την υψηλού επιπέδου εργασία του έδινε καθημερινά μαθήματα επαγγελματικής και συναδελφικής προσφοράς. Πίσω από τα γραφήματα, που βοηθούν στην ανάδειξη και κατανόηση των δημοσιογραφικών θεμάτων, υπάρχει μια ολόκληρη ομάδα ανθρώπων, επικεφαλής της οποίας ήταν ο Νίκος. Θα μας μείνει αξέχαστο το χαμόγελό του, η διάθεση, αλλά και η ικανότητά του για συνεργασία με όλους τους συναδέλφους.

Αυτές τις ώρες η σκέψη και η συμπάθεια όλων μας είναι στην οικογένειά του, στη σύζυγο και στα δύο παιδιά του, σε όλους τους συγγενείς και τους φίλους του, που αναμετριούνται με την επώδυνη απώλεια. Εκφράζουμε τα πιο θερμά συλλυπητήρια.

Η νεκρώσιμος ακολουθία θα ψαλεί αύριο Τετάρτη 11 Ιουνίου, στις 10 π. μ., στον γενέθλιο τόπο, στο χωριό Κρεμμύδια.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή