Αδεια… επ’ αόριστον πήρε ο Εντσον Ράμος από την ΑΕΚ

Αδεια… επ’ αόριστον πήρε ο Εντσον Ράμος από την ΑΕΚ

1' 56" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το χρονικό μιας προαναγγελθείσης αποχώρησης εκτυλίσσεται στην ΑΕΚ. Ο Εντσον Ράμος ζήτησε και πήρε άδεια από το Ντέμη Νικολαΐδη, με το αιτιολογικό ενός σοβαρού προσωπικού προβλήματος στη Βραζιλία. Μάλιστα, η ετικέτα «επ’ αόριστον» που μπήκε στην άδειά του, ενισχύει ακόμη περισσότερο το ενδεχόμενο διακοπής της συνεργασίας των δύο πλευρών.

Το πρόβλημα του Ράμος γνωστοποιήθηκε και στον Γιώργο Δώνη, ο οποίος δεν φάνηκε ν’ ανησυχεί ιδιαίτερα, αφού τον έχει θέσει εκτός ομάδας, καθώς έχει αρκετά παράπονα από την αγωνιστική του παρουσία. Αλλωστε, είναι δεδομένη η πρόθεσή του ν’ αποκτηθεί ένας δεξιός μπακ στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, με ό,τι μπορεί να συνεπάγεται από την κίνηση αυτή.

Να θυμίσουμε ότι πριν από λίγες ημέρες είχε δημιουργηθεί ένα επεισόδιο Δώνη – Ράμος, λόγω της αγωνιστικής του απειθαρχίας στο φιλικό με τη Νέα Ιωνία. Από εκείνη την ημέρα και μετά δεν έχει καταφέρει να κερδίσει και πάλι την εμπιστοσύνη του προπονητή του, με αποτέλεσμα να βρίσκεται σε κακή ψυχολογική κατάσταση.

Στην υπόλοιπη ομάδα δείχνει να επικρατεί ηρεμία. Τα μαύρα σύννεφα της ισοπαλίας από τον Θρασύβουλο δείχνουν να διαλύονται, ενώ οι ποδοσφαιριστές υποσχέθηκαν βελτίωση για τη συνέχεια. Αλλωστε οι ίδιοι παραδέχθηκαν ότι φέρουν την καίρια ευθύνη για την ώς τώρα εμφάνιση της ομάδας, η οποία βρίσκεται εκτός Ευρώπης από τον Αύγουστο και με αρκετούς χαμένους βαθμούς στο πρωτάθλημα. Ο επόμενος σκόπελος της ομάδας είναι ο αγώνας με τον Αστέρα Τρίπολης στο ΟΑΚΑ, ο οποίος έχει μεγάλο βαθμό δυσκολίας. Εάν οι παίκτες δεν καταφέρουν να τηρήσουν την υπόσχεσή τους τότε όλα είναι πιθανά. Εξάλλου, η υπομονή των φιλάθλων έχει φθάσει στα όριά της.

Η προετοιμασία για το παιχνίδι της Κυριακής συνεχίζεται χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα. Οι Μπασινάς, Κυργιάκος συνεχίζουν πρόγραμμα αποθεραπείας, ενώ ο Μαντούκα προπονήθηκε ξεχωριστά σε πολύ υψηλής έντασης πρόγραμμα φυσικής κατάστασης. Σε κανονικούς ρυθμούς γυμνάστηκαν οι Καφές, Ράμος, Μαϊστόροβιτς, Αλεξόπουλος, Χουανφράν, Τζεμπούρ, Κουτρομάνος, Μπλάνκο, Σάχα, Πελετιέρι, Γεωργέας, Σκόκο, Ζορμπάς.

Οι ποδοσφαιριστές δούλεψαν αρκετή ώρα με ασκήσεις φυσικής κατάστασης και αντοχής και στη συνέχεια έπαιξαν πιεστικό παιχνίδι στο μισό γήπεδο με τρεις ομάδες. Το άλλο γκρουπ παικτών της ΑΕΚ έπαιξε φιλικό με τη Νέα Ιωνία. Οι «κιτρινόμαυροι» επικράτησαν 3-1 χάρη στα δύο γκολ που πέτυχε ο Παυλής και άλλο ένα του Πλιάτσικα με απευθείας εκτέλεση φάουλ. Η Νέα Ιωνία μείωσε με τον Μπλάσκα.

Ο Γιώργος Δώνης χρησιμοποίησε τους Μάχο (46΄ Αραμπατζής), Ζεράλδο, Γκέντζογλου, Ενσαλίβα, Λαγός, Μπερνς, Πλιάτσικας, Ρίκκα, Χετεμάι, Παυλής, Εντίνιο (57΄ Τρίψας).

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή