Πέταξε ευρώ σε Μπερτομέου, διαιτητές

Πέταξε ευρώ σε Μπερτομέου, διαιτητές

55" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αίσθηση προκάλεσε η αντίδραση του Θανάση Γιαννακόπουλου μετά το φινάλε του τελικού. Ο πρόεδρος του ερασιτεχνικού Παναθηναϊκού, Θανάσης Γιαννακόπουλος, δεν άντεξε τα «σφυρίγματα» του Ισπανού Αρτεάγκα στο δεύτερο ημίχρονο και μετά τη λήξη του τελικού βρέθηκε πίσω από τον πάγκο της ομάδας και ωρυόταν. Οταν αντίκρισε τον γενικό διευθυντή της Ευρωλίγκας, Τζόρντι Μπερτομέου, αλλά και τον διαιτητή, τους πέταξε χαρτονομίσματα.

«Αν ο Παναθηναϊκός είχε χάσει αυτόν τον τελικό, θα μιλάγαμε για τη μεγαλύτερη κλοπή στο ευρωπαϊκό μπάσκετ!» έλεγε και ξαναέλεγε ο Θανάσης Γιαννακόπουλος, που αντέδρασε αυθόρμητα, σκεπτόμενος ότι η ΤΣΣΚΑ είχε διαιτητική βοήθεια για να «γυρίσει» τον τελικό από το μείον 23 στο μηδέν.

Μπατίστ

«Στο σουτ του Σισκάουσκας, νόμιζα ότι η τροχιά της μπάλας από τα χέρια του μέχρι να χτυπήσει στο στεφάνι, διήρκεσε μία ώρα. Και προσευχόμουν να μην μπει μέσα». Ειλικρινής και ευτυχισμένος ο Μάικ Μπατίστ, περιέγραψε τα αισθήματά του, στην τελευταία φάση του τελικού και το άστοχο τρίποντο του Σισκάουσκας.

«Είμαι ευτυχισμένος στον Παναθηναϊκό. Στα έξι χρόνια που παίζω, έχω κατακτήσει τα πάντα. Δεν ξέρω τι θα γίνει, αλλά δεν υπάρχει δεύτερη σκέψη ότι θέλω να μείνω», κατέληξε ο Αμερικανός.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή