Στα άκρα οδηγούνται Γκαλέτι και Ολυμπιακός

Στα άκρα οδηγούνται Γκαλέτι και Ολυμπιακός

1' 50" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στα δικαστήρια θα βγει το… διαζύγιο του Ολυμπιακού με τον Λουτσιάνο Γκαλέτι. Η απόφαση του Αργεντινού να διεκδικήσει όλα τα χρήματα του συμβολαίου του που λήγει το 2013 και υπολογίζονται σε 6 εκατομμύρια ευρώ, αναγκάζει τη διοίκηση των «ερυθρoλεύκων» να ακολουθήσει τη δικαστική οδό.

Το γνωστοποίησε η πειραϊκή εταιρεία, με ανακοίνωση που εξέδωσε χθες βράδυ: «Είναι σε όλους γνωστό ότι η διοίκηση του Ολυμπιακού από την πρώτη στιγμή που ενημερώθηκε για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε ο Λουτσιάνο Γκαλέτι, κατέβαλε κάθε δυνατή προσπάθεια για να νιώσει ο ποδοσφαιριστής την απαιτούμενη ασφάλεια και συμπαράσταση καθ’ όλη τη διάρκεια των ιατρικών του εξετάσεων. Στη συνέχεια η ΠΑΕ Ολυμπιακός, όταν πλέον ιατρικά διαπιστώθηκε οριστικά ότι δεν υπάρχει η δυνατότητα προκειμένου ο ποδοσφαιριστής να συνεχίσει να αγωνίζεται, συνομίλησε με τον παίκτη προτείνοντας του μία συναινετική λύση του συμβολαίου του.

Δυστυχώς, μόλις πρόσφατα ο νόμιμος εκπρόσωπος του ποδοσφαιριστή, κ. Βιθέντε Μόντες απαίτησε εκ μέρους του πελάτη του, την καταβολή του συνόλου των αποδοχών του μέχρι τις 30/06/2013, προκειμένου να λύσει το συμβόλαιό του. Δεδομένου ότι η παραπάνω προσέγγιση του θέματος από τον νόμιμο εκπρόσωπο του ποδοσφαιριστή είναι εντελώς αντίθετη από την οπτική που η ΠΑΕ Ολυμπιακός αντιμετώπιζε το θέμα όλο αυτό το διάστημα και σε κάθε περίπτωση εκτός πραγματικότητας η ΠΑΕ είναι υποχρεωμένη να καταγγείλει τη σύμβαση με τον ποδοσφαιριστή και να προβεί σε κάθε νόμιμη ενέργεια για την προάσπιση των συμφερόντων του συλλόγου».

Να διευκρινίσουμε πως ο Ολυμπιακός πρότεινε στον Γκαλέτι να εισπράξει περίπου 800.000 ευρώ για να λυθεί κοινή συναινέσει το συμβόλαιό του. Επιπλέον η διοίκηση των «ερυθρόλευκων» ήταν αποφασισμένη να προχωρήσει στη διεξαγωγή ενός φιλικού αγώνα προς τιμήν του.

Πριν απ’ τη χθεσινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Ρέντη, τελέστηκε αγιασμός παρουσία των Βαγγέλη Μαρινάκη και Γιώργου Λούβαρη. Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ μίλησε στους παίκτες και ανάμεσα σε άλλα, τόνισε: «Ολοι οι παίκτες του Ολυμπιακού έχουν μεγάλη αξία. Αλλά πρέπει να το δείξετε στο γήπεδο. Από σας εξαρτάται αν θα πανηγυρίσουμε στο τέλος το νταμπλ. Θέλω να είστε απόλυτα συγκεντρωμένοι στον στόχο. Η διοίκηση θα είναι δίπλα σας στα εύκολα και στα δύσκολα». Για τον αυριανό αγώνα με την Κέρκυρα στο κεκλεισμένων των θυρών γήπεδο Καραϊσκάκη (ώρα έναρξης 17.15), ο Ερνέστο Βαλβέρδε θα ξεκινήσει ξανά τον Μήτρογλου στην κορυφή της επίθεσης.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή