ΑΤΖΕΝΤΑ

1' 15" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

– Η έκθεση με τίτλο «Μέσα από το Φακό» της Στέλλας Μπακατσή εγκαινιάζεται σήμερα (19.30) στο Ιδρυμα Ευγενίδου (Λεωφ. Συγγρού 387). Η έκθεση είναι αφιερωμένη στη μνήμη του κυτταρολόγου Βασίλη Δεληγιαννίδη. Εως 30/1.

– «Πορεία προς τον φιλελευθερισμό», το βιβλίο του Μάρκου Δραγούμη (εκδ. Παπαζήση) παρουσιάζεται σήμερα (18.00) στη Στοά του Βιβλίου. Μιλούν οι Θάνος Βερέμης, Στέφανος Μάνος, Ντόρα Μπακογιάννη, Γιώργος Παγουλάτος, Θανάσης Παπανδρόπουλος. Συντονίζει ο Πάσχος Μανδραβέλης. Συνδιοργάνωση: Κέντρο Φιλελεύθερων Μελετών.

– Στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών (Αίθουσα Δημ. Μητρόπουλος) δίνει απόψε (20.30) συναυλία η Ορχήστρα Πατρών με σολίστ την πιανίστα Ευγενία Παπαδήμα. Διευθύνει ο Δημήτρης Μποτίνης. Εργα Μπαχ, Αρένσκι, Βέμπερν, Σοστακόβιτς.

– Ενα Χρονικό για την ιστορία των Βουλγάρων, που γράφτηκε στην Κέρκυρα του 17ου αι., παρουσιάζεται σήμερα στη Σόφια με αφορμή την έκδοσή του στην Ελλάδα με τίτλο «Εκ Βουλγάρεων – ένα ανέκδοτο οικογενειακό χρονικό». Η εκδήλωση οργανώνεται από την Εστία του Ελληνικού Πολιτισμού στη Σόφια και το Πανεπιστήμιο της Σόφιας «Αγ. Κλήμης της Αχρίδας».

– Η διευθύντρια της Εθνικής Πινακοθήκης κ. Μαρίνα Λαμπράκη-Πλάκα θα υποδεχθεί και θα ξεναγήσει το κοινό στην έκθεση «Παρίσι 1900, Αρ Νουβό και Μοντερνισμός. Θησαυροί από το Petit Palais, Μουσείο της πόλεως του Παρισιού», σήμερα στις 19.30.

– «Τα θεμελιώδη αίτια της κατάρρευσης τωμ τραπεζών και των χρηματοπιστωτικών αγορών», το βιβλίο των Δ. Σπαρτιώτη – Γ. Στουρνάρα (εκδ. Gutenberg) παρουσιάζεται σήμερα (18.00) στην Παλαιά Βουλή. Μιλούν οι Βασίλης Δρουκόπουλος, Σταύρος Θωμαδάκης, Βασίλης Ράπανος. Συντονίζει ο Μπάμπης Παπαδημητρίου.

– «Μάνα, μητέρα, μαμά» του Γ. Διαλεγμένου, σκην. Σ. Χατζάκης. Τελευταίες παραστάσεις στο Θέατρο Βεάκη.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή