Συνελήφθη ο Απόστολος Γκλέτσος

Συνελήφθη ο Απόστολος Γκλέτσος

1' 22" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στη σύλληψη του δημάρχου Στυλίδας, κ. Απόστολου Γκλέτσου, οδήγησε τελικά η «κόντρα» με την εταιρεία «Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου» για τα διόδια της Πελασγίας. Ο γνωστός ηθοποιός συνελήφθη χθες… επί τω έργω, καθώς επιχείρησε να ανοίξει και πάλι τις διόδους παράκαμψης των διοδίων που είχε το προηγούμενο βράδυ κλείσει η εταιρεία που διαχειρίζεται τον αυτοκινητόδρομο. Το περιστατικό κινητοποίησε το ΠΑΜΕ, που ανακοίνωσε «άνοιγμα» των διοδίων μεθαύριο Παρασκευή.

Ο δήμαρχος Στυλίδας συνελήφθη χθες το μεσημέρι και με εντολή του προϊσταμένου της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Λαμίας θα οδηγηθεί στον αρμόδιο εισαγγελέα. Ο κ. Γκλέτσος κατηγορείται για διατάραξη ασφάλειας συγκοινωνιών, φθορά ξένης ιδιοκτησίας και παραβίαση διατάξεων του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, καθώς επιχείρησε χθες να ανοίξει εκ νέου διόδους από τον εθνικό δρόμο στον παρακείμενο παράδρομο.

Ο κ. Γκλέτσος, πάντως, υποστήριξε ότι οι κινητοποιήσεις θα συνεχιστούν. «Αν κλείσουν και πάλι τον δρόμο, θα τον ξανανοίξουμε», ανέφερε στην «Κ». Από την πλευρά της εταιρείας «Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου», πάντως, υποστηρίζουν ότι το άνοιγμα διοδίων στην εθνική οδό, εκτός των άλλων, θέτει σε κίνδυνο τους οδηγούς. «Αναγκαστήκαμε να ειδοποιήσουμε τις αρχές γιατί τίθεται ζήτημα ασφάλειας των διερχομένων», υποστήριξε στην «Κ» ο γενικός διευθυντής της εταιρείας «Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου», κ. Δημ. Γκατσώνης. Σύμφωνα με πληροφορίες, το υπουργείο Υποδομών και η εταιρεία συμφώνησαν να ανανεώσουν τις εκπτωτικές κάρτες για τους κατοίκους της Πελασγίας, μέχρις ότου ολοκληρωθεί ο παράδρομος (2,5 χλμ., στο ρεύμα προς Αθήνα). «Στην περίπτωση αυτή θα συζητήσουμε στο δημοτικό συμβούλιο αν θα επανεξετάσουμε τη στάση μας», ανέφερε ο δήμαρχος Στυλίδας. Με αφορμή τη σύλληψη του κ. Γκλέτσου, το ΠΑΜΕ ανακοίνωσε ότι θα πραγματοποιήσει κινητοποίηση σε όλα τα διόδια της χώρας μεθαύριο Παρασκευή, «ανοίγοντάς» τα στην ελεύθερη διέλευση των οχημάτων. Η ώρα πραγματοποίησης της κινητοποίησης δεν έγινε γνωστή.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή