Αποκαλύψεις – σοκ και η «νέα παράγκα»

Αποκαλύψεις – σοκ και η «νέα παράγκα»

2' 9" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στη δίνη των αποκαλύψεων που έρχονται σταδιακά στη δημοσιότητα μέσω καταγγελιών και αφορούν την αθέμιτη εμπλοκή παράγοντα και διαιτητή στους αγώνες Μακάμπι – Ολυμπιακού και Αρη – Παναθηναϊκού βρίσκεται το ποδόσφαιρο.

Το βράδυ της Δευτέρας, στην εκπομπή «Δίκη στο Blue Sky» έγιναν σοβαρές καταγγελίες που, σύμφωνα με πληροφορίες, θα προκαλέσουν άμεσα την παρέμβαση της Δικαιοσύνης.

Σύμφωνα με τους καταγγέλλοντες, υπάρχουν κασέτες με «ύποπτo» περιεχόμενο, στις οποίες ακούγονται αξιωματούχοι του ποδοσφαίρου. Συγκεκριμένα, ο Αλ. Κούγιας, πρόεδρος της Παναχαϊκής και μέχρι τον Ιανουάριο δικηγόρος του διαιτητή Γ. Δαλούκα, υποστήριξε τα εξής:

«Ο Δαλούκας μου είπε ότι τον προσέγγισαν από τον Ολυμπιακό για να έχει καλές διαιτησίες και αυτός αρνήθηκε και γι’ αυτό τον κυνηγάνε.

Στη νέα παράγκα εμπλέκεται σίγουρα ο κύριος Μπέος. Με αυτά που άκουσα στην κασέτα, αν υπήρχε κράτος, ο κύριος Μπέος και η παρέα του θα έπρεπε να είναι στη φυλακή. Ακουσα μια κασέτα που αφορούσε το παιχνίδι Μακάμπι – Ολυμπιακός. Το πιο απίστευτο είναι πως απειλούν τη γυναίκα του Δαλούκα. Στις κασέτες ακούγεται ο «παραγκάρχης» να διηγείται σε κάποιον τι έγινε στο Μακάμπι – Ολυμπιακός, τι έγινε πριν το Αρης – Παναθηναϊκός και τι έγινε μετά το Αρης – Παναθηναϊκός. Ολα αυτά ακούγονται με αναφορές σε Ρώσους, Τσετσένους, Ρουμάνους και Βούλγαρους δολοφόνους! Στην κασέτα που άκουσα, ο Μπέος καθορίζει ποιος θα σφυρίξει το Αρης – Παναθηναϊκός!».

Παρών στην εκπομπή ήταν ο πρώην διαιτητής Σ. Βοργιάς, που υποστήριξε: «Στην κασέτα μιλάει ο παραγκάρχης και απευθύνεται στον Δαλούκα. Η συνομιλία γίνεται λίγες μέρες πριν από το Αρης – Παναθηναϊκός. Του λέει: «Θα παίξεις 52-48 υπέρ του Αρη για να τελειώσεις την ιστορία του καλοκαιριού. Αν δεν γίνει αυτό, θα έρθουν οι Ρώσοι και οι Τσετσένοι που δεν μπορώ να ελέγξω»».

Στην εκπομπή παρενέβη ο Αχ. Μπέος, που είπε: «Δεν μας λένε πού βρήκαν τις κασέτες. Το ίδιο πρόσωπο τους τις έδωσε. Εγώ πιστεύω ότι αυτό το πρόσωπο είναι ο Νικόλας Πατέρας, που έφυγε σαν αποτυχημένος από το ποδόσφαιρο. Δεν το ξέρω, βέβαια. Είναι η εκτίμησή μου. Προσωπικά πιστεύω πως δεν υπάρχουν καν κασέτες. Δεν απείλησα ούτε εκβίασα τον Δαλούκα. Αν εγώ είμαι παραγκάρχης, υπήρχε περίπτωση ποτέ να δώσω εντολή στον Δαλούκα να παίξει Αρη και να έπαιξε Παναθηναϊκό;».

Χθες, ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΟ, Ν. Πατέρας, εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία διέψευσε ότι έχει κασέτες και τις έχει δώσει σε οποιονδήποτε, προσθέτοντας: «Ας ψάξει ο πολυτάλαντος, λαλίστατος και άκρως πετυχημένος παράγοντας κ. Μπέος να βρει πού «εξομολογήθηκε» αυτά που του καταμαρτυρούν και στη συνέχεια να δώσει τις απαραίτητες εξηγήσεις στη Δικαιοσύνη για τον τίτλο του «παραγκάρχη» που του απέδωσαν πρόσφατα». Σήμερα, σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Κούγιας θα πάει στον εισαγγελέα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή