Αγώνας πρωταθλήματος με 22 Ελληνες από το 1990

Αγώνας πρωταθλήματος με 22 Ελληνες από το 1990

1' 5" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η πιο δυνατή είδηση από το ματς της Ν. Σμύρνης με το οποίο έκλεισε το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας, δεν είναι η νίκη του Πανιωνίου με 1-0 επί του Αρη, αλλά το γεγονός ότι οι αρχικές ενδεκάδες και των δύο ομάδων αποτελούνταν μόνο από Ελληνες ποδοσφαιριστές, κάτι που είχε να συμβεί από τις 30/12/90 στον αγώνα Ιωνικός-Αρης! Με πέντε πρώην παίκτες του Αρη στη σύνθεσή τους, οι «κυανέρυθροι», στο προπονητικό ντεμπούτο του Δ. Ελευθερόπουλου, πήραν τη νίκη χάρη σε ένα γκολ του Λαμπρόπουλου από το 14΄ και αφού χρειάστηκε να παίξουν περίπου 30 λεπτά με δέκα παίκτες και για σχεδόν 15 με εννέα, λόγω της αποβολής του Καμπάνταη (χτύπησε τον Παντίδο στο 63΄) και του σκόρερ στο 80΄, όταν επιτέθηκε στον Γιαννιώτα επειδή δεν τήρησε το φερ πλέι (συνολικά οι κάρτες ξεπέρασαν τις δέκα).

Η ένταση γενικεύτηκε, το παιχνίδι διακόπηκε για λίγα λεπτά και ξανάρχισε αφού πρώτα ο Σπάθας απέβαλε συνεργάτες των δύο προπονητών. Ο Πανιώνιος ήταν καλύτερος σε όλο τον αγώνα, ενώ ο Αρης είχε ένα πολύ κακό α΄ ημίχρονο και παρότι βελτίωσε την εικόνα του στο β΄ μέρος, δεν είχε ουσία.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Γιαννακόπουλος, Σπυρόπουλος, Κουλουχέρης, Λαμπρόπουλος, Κούρος, Ρόβας, Γουνδουλάκης, Μενδρινός (67΄ Ανδράλας), Ντούνης (61΄ Οκόγιε), Αραβίδης, Καμπάνταης.

ΑΡΗΣ: Βελλίδης, Γιαννίτσης, Παπαζαχαρίας, Παντίδος, Καζναφέρης, Τριανταφυλλάκος, Καπετάνος, Παπαστεριανός, Γιαννιώτας, Σουνάς, Ασλανίδης (37΄ Νταμαρλής).

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή