Στην Interamerican η διοίκηση της Achmea

Στην Interamerican η διοίκηση της Achmea

1' 11" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ψήφο εμπιστοσύνης και επιβράβευση της πορείας και της ηγετικής θέσης της Interamerican στην ελληνική ασφαλιστική αγορά αποτελεί η επιλογή της πολυεθνικής ασφαλιστικής εταιρείας Achmea να οργανώσει τη συνάντηση σύσκεψης του Εκτελεστικού Συμβουλίου και του Εποπτικού Συμβουλίου στην Αθήνα, με τους επικεφαλής τους κ. Ερικ βαν ντε Μέρβε και Γουίλεμ βαν Ντούιν, αντίστοιχα. Τα μέλη των δύο συμβουλίων κατά την τριήμερη παραμονή τους στην Αθήνα είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τις οργανωτικές και λειτουργικές δομές της Interamerican, το διοικητικό δυναμικό της και να πληροφορηθούν το σχέδιο ανάπτυξης της εταιρείας, που εστιάζει στη δημιουργία και απόδοση αξίας στους πελάτες και στηρίζεται στην οικονομική ευρωστία και φερεγγυότητα, τους ανθρώπινους πόρους, την καινοτομία, την αξιοποίηση της πιο σύγχρονης τεχνολογίας και την πολυκαναλική διανομή.

Η Interamerican με το πιο ευρύ φάσμα δικτύων – τρόπων προώθησης υπηρεσιών και προϊόντων στην αγορά, θεωρείται στον χώρο των θυγατρικών της Achmea εταιρεία πρότυπο όσον αφορά τα δίκτυα συνεργατών και τις απευθείας πωλήσεις. Η Achmea έχει συνεταιριστική βάση με ιστορία 200 ετών και αποτελεί σήμερα τη μεγαλύτερη ασφαλιστική εταιρεία στην Ολλανδία, κατέχοντας τα πρωτεία σε μερίδιο αγοράς στις Γενικές Ασφάλειες (19%) και στις ασφαλίσεις Υγείας (33%). Είναι η πρώτη συνεταιριστική ασφαλιστική εταιρεία στην Ευρώπη, πρώτη επίσης στον ασφαλιστικό κλάδο Υγείας και ο πέμπτος μεγαλύτερος ασφαλιστικός όμιλος πανευρωπαϊκά. Τα εγγεγραμμένα ασφάλιστρα της Achmea κατά το 2012 έφθασαν τα 20,4 δισ. ευρώ και ο δείκτης φερεγγυότητάς της είναι 209%, ενώ πέτυχε καθαρά κέρδη πέρυσι 453 εκατ. ευρώ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή