Συγκέντρωση 3,5 τόνων τροφίμων από τους εργαζομένους της Vodafone για τα Παιδικά Χωριά SOS

Συγκέντρωση 3,5 τόνων τροφίμων από τους εργαζομένους της Vodafone για τα Παιδικά Χωριά SOS

59" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Συγκεκριμένα, οι εργαζόμενοι της Vodafone συγκέντρωσαν περισσότερους από 3,5 τόνους συσκευασμένα τρόφιμα, τα οποία ταξινομήθηκαν και συσκευάστηκαν από τους ίδιους και παραδόθηκαν στις οικογένειες που έχουν ανάγκη, λίγες ημέρες πριν τα Χριστούγεννα. Αυτή είναι η τρίτη κατά σειρά δράση συλλογής βασικών ειδών που ανέλαβαν οι εργαζόμενοι της εταιρείας για τα Κέντρα Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας των Παιδικών Χωριών SOS.

Tα τελευταία 5 χρόνια, εργαζόμενοι της Vodafone, στο πλαίσιο των εθελοντικών δράσεων που πραγματοποιούν, έχουν διοργανώσει και συμμετάσχει σε εκδηλώσεις συγκεντρώνοντας συνολικά 94.000 ευρώ με σκοπό την ενίσχυση του έργου των Παιδικών Χωριών SOS.

Η Vodafone, από το 2005, στο πλαίσιο του προγράμματος Βιώσιμης Ανάπτυξης που εφαρμόζει, στέκεται δίπλα στα Παιδικά Χωριά SOS, μέσα από μια πληθώρα προγραμμάτων και δράσεων που στόχο έχουν την ουσιαστική στήριξη και εκπαίδευση των παιδιών. Συγκεκριμένα, η εταιρεία δημιούργησε και στηρίζει τη λειτουργία των Εργαστηρίων Έκφρασης και Δημιουργικής Απασχόλησης σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, ενώ μέσα από το πρόγραμμα εθελοντισμού των εργαζομένων της, συνδράμει στην περαιτέρω υποστήριξή τους. Στόχος των Εργαστηρίων είναι η εκπαίδευση και ολοκληρωμένη ανάπτυξη των παιδιών, καθώς και η ομαλή ενσωμάτωσή τους στο ευρύτερο κοινωνικό σύνολο, μέσω της συμμετοχής στα Εργαστήρια παιδιών από την ευρύτερη περιοχή των Παιδικών Χωριών SOS.

Πηγή: ΔΤ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή