ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Παραιτήθηκε λόγω προβλημάτων υγείας ο βουλευτής της ΝΔ Παύλος Σιούφας

Ανακοινώθηκε στην Ολομέλεια της Βουλής η επιστολή παραίτησης του βουλευτή Καρδίτσας της ΝΔ Παύλου Σιούφα. «Κύριε πρόεδρε, με λύπη μου σας ανακοινώνω την απόφασή μου να παραιτηθώ του βουλευτικού αξιώματος που οφείλεται στις συστάσεις των γιατρών μου μετά τη σοβαρή επιδείνωση της υγείας μου», αναφέρει στην επιστολή παραίτησης ο βουλευτής.

Ο κ. Σιούφας στην επιστολή παραίτησης προς τον Πρόεδρο της Βουλής Ευάγγελο Μεϊμαράκη, επικαλείται προβλήματα υγείας τα οποία δεν τού επιτρέπουν να ασκήσει τα κοινοβουλευτικά του καθήκοντα.

Την θέση του καταλαμβάνει, ο πρώτος επιλαχών, Γιώργος Αναγνωστόπουλος, ο οποίος έδωσε ενώπιον της Βουλής τον νενομισμένο όρκο.

Ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς επικοινώνησε με τον κ. Παύλο Σιούφα τον οποίο και ευχαρίστησε για την άριστη συνεργασία, αλλά και με τον νέο βουλευτή Γιώργο Αναγνωστόπουλο στον οποίο ευχήθηκε καλή δύναμη.

Ο κ. Σιούφας είναι πτυχιούχος της Νομικής Αθηνών και πτυχιούχος Οικονομικών και Πολιτικών Επιστημών της Νομικής Θεσσαλονίκης, ενώ υπήρξε εκ των ιδρυτικών μελών της ΟΝΝΕΔ.

Στις δημοτικές εκλογές του έτους 2006 εξελέγη πρώτος δημοτικός σύμβουλος απ' όλες τις παρατάξεις του Δήμου Ιθώμης Καρδίτσας (έλαβε διπλάσιο περίπου αριθμό ψήφων από τον επόμενο δημοτικό σύμβουλο), παρ' ότι μετείχε σε ανεξάρτητο δημοτικό συνδυασμό.

Ο Παύλος Σιούφας εξελέγη βουλευτής στις εκλογές του Ιουνίου του 2012.

Online

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ