ΟΜΟΡΦΙΑ

Καστανές με βασιλική βούλα

Καστανές με βασιλική βούλα

ΤΟ ΣΟΚΟΛΑΤΙ ΧΡΩΜΑ ΤΩΝ ΜΑΛΛΙΩΝ ΤΗΣ ΚΕΙΤ ΜΙΝΤΛΕΤΟΝ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΠΡΩΤΟ ΣΤΗΝ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2012
Πρώτοι διαπίστωσαν το γεγονός οι υπεύθυνοι του site www.fabriah.com -το οποίο ειδικεύεται, βεβαίως, στην περιποίηση του τριχωτού της κεφαλής μας. Σε δημοσκόπηση που πραγματοποίησαν με θέμα «ποιας διάσημης τα μαλλιά θα θέλατε να έχετε;» νικήτρια αναδείχτηκε η Κέιτ Μίντλετον.

Τώρα τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης επιβεβαιώνονται και βάση στοιχείων. Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Daily Telegraph η Βρεταννία ήταν μία χώρα ξανθών -έστω και αν η ξανθιά κόμη δεν ήταν αποτέλεσμα φυσικής επιλογής αλλά χημικής επεξεργασίας. Μάλιστα, οι εταιρείες που διαθέτουν βαφές μαλλιών για οικιακή χρήση πουλούσαν 2,5 συσκευασίες για ξανθά μαλλιά έναντι μίας για καστανά.

Ομως, ο συσχετισμός δυνάμεων ανάμεσα σε ξανθές και μελαχρινές άλλαξε άρδην από τη στιγμή που η Κέιτ έγινε και επίσημα μέλος της βασιλικής οικογένειας. Ξαφνικά οι ίδιες εταιρείες διαπιστώνουν ότι οι καστανές βαφές παρουσιάζουν μεγαλύτερη ζήτηση από τις αντίστοιχες ξανθές και σπέυδουν να προσαρμοστούν.
 
Χαρακτηριστικό παράδειγμα, το www.feelunique.com, το μεγαλύτερο ηλεκτρονικό κατάστημα καλλυντικών στην Ευρώπη. Σύμφωνα με τους υπεύθυνους του καταστήματος, η πιο δημοφιλής απόχρωση είναι πλέον το φυσικό σκούρο καστανό ενώ οι σκούρες καστανές βαφές εξαφανίζονται από τα ράφια σε διπλάσια ταχύτητα σε σχέση με τις ξανθές.
 Online

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ