Site στο Internet οι www.apogonoi1821.gr!

1' 21" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Να που ξαναζεί και στις μέρες μας το 1821, με τη σκυτάλη να κρατούν οι απόγονοι των γενναίων αγωνιστών! Site στο Intenet απέκτησαν, το οποίο ο καθένας μπορεί να το επισκεφθεί, να διαβάσει τον μακρύ κατάλογο από τα ιδρυτικά μέλη του «Πατριωτικού Ομίλου Απογόνων Αγωνιστών του 1821 και Ιστορικών Γενών της Ελλάδος», όπως είναι ο πλήρης τίτλος του – στρατηγοί, ναύαρχοι, υπουργοί, ακαδημαϊκοί, δόξες της Ελλάδος στον τομέα τους? και τον πολύ ενδιαφέροντα κατάλογο με τα ονόματα των απογόνων του 1821 σήμερα, καθώς και τη σύνθεση του Προεδρείου και τα ονόματα των μελών όπως προέκυψαν από τις εκλογές που έγιναν την περασμένη εβδομάδα. Πρόεδρος είναι ο κ. Κώστας Πλαπούτας, A΄ Αντιπρόεδρος ο κ. X. Μαυρομμάτης, B΄ Αντιπρόεδρος η κ. Αγγελική Μαυρομιχάλη, Γενικός Γραμματεύς ο κ. Αντώνης Πετμεζάς, Ταμίας ο κ. Αρ. Βέικος (της οδού Βεΐκου), Εφορος ο Γ. Γραμματίκας, Κοσμήτωρ ο Οδυσσέας Κόλλιας, 39 ετών, οικονομολόγος, από τους Αινιάν της Λαμίας. Μέλη οι X. Πωλογεώρτης, E. Οικονομοπούλου και Φ. Μαυρομιχάλη. Υπάρχει και η πολύ ενδιαφέρουσα είδηση, που μας την έδωσε ο κ. Κόλλιας, ότι θα γίνει εορτή, πατριωτικού χαρακτήρος -πλησιάζει η διπλή Εθνική Εορτή της 25ης Μαρτίου- στο υπουργείο Εξωτερικών την Τετάρτη 19 Μαρτίου, με ομιλητή τον κ. Ανδρέα Ζαΐμη, τέως υπουργό, το δε πρόγραμμα έχει και χορωδία. H είσοδος από την οδό Ακαδημίας. H είσοδος ελευθέρα (όσο χωρά η αίθουσα…).

Το site είναι: www.apogonoi1821.gr Υπάρχει και φωτογραφία των ιδρυτικών μελών από το 1938, παρμένη στο King George της πλατείας Συντάγματος. Περιμένουμε τη φωτογραφία με τη νέα σύνθεση Προεδρείου, όπου υπάρχουν νέοι άνθρωποι, αποφασισμένοι να ξαναφέρουν το πατριωτικό κλίμα του 1821 και στις σύγχρονες συνθήκες. H καλή αρχή την Τετάρτη στις 20.30.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή