Ενισχύεται ο ΠΑΟΚ, κατήφεια στον Αρη

Ενισχύεται ο ΠΑΟΚ, κατήφεια στον Αρη

2' 11" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ. Επιθετικό αναζητεί ο ΠΑΟΚ, τερματοφύλακα απέκτησε! Ο Μίκαελ Γκσπούρνιγκ είναι η επιλογή του Δικέφαλου για τη θέση του γκολκίπερ μαζί με τον Παναγιώτη Γλύκο, καθώς ο Χακόμπο δεν υπολογίζεται από τον Χουμπ Στέφενς και όλα δείχνουν ότι θα αποχωρήσει από τώρα, είτε ως δανεικός, είτε ως ελεύθερη μεταγραφή (υπάρχουν ήδη δύο προτάσεις). Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ εξέτασαν με προσοχή την περίπτωση του 32χρονου διεθνούς Αυστριακού τερματοφύλακα και αποφάσισαν να προχωρήσουν στην απόκτησή του.

Ο πρώην παίκτης της Ξάνθης έχει εμπειρία από την ελληνική πραγματικότητα, καθώς ήταν πέντε χρόνια στην ακριτική ομάδα, βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση, γιατί αγωνιζόταν με τους Σιάτλ Σάουντερς στο πρωτάθλημα των Ηνωμένων Πολιτειών (49 συμμετοχές) και είναι σε καλή ηλικία για να συνθέσει δίδυμο με τον Γλύκο. Ο Γκσπούρνιγκ πέρασε από ιατρικές εξετάσεις, ανακοινώθηκε και θα ξεκινήσει από σήμερα προπονήσεις με τη νέα του ομάδα.

Αίσθηση από Λόρενς

Εντύπωση προκάλεσε συνέντευξη του Λίαμ Λόρενς σε συνέντευξή του στην ιστοσελίδα «The Emerald Exiles» στην οποία περιέγραψε με πολύ… γλαφυρό τρόπο την πραγματικότητα του ελληνικού ποδοσφαίρου. «Κάθε φορά που χάναμε ένα παιχνίδι, υπήρχε όλη αυτή η συζήτηση για τη διαιτησία που μας επηρέαζε. Ηταν αρκετά κακό αυτό. Επιπλέον κάθε φορά προσευχόμασταν όταν πηγαίναμε στο πάρκινγκ του γηπέδου να μη βρούμε κατεστραμμένα τα αυτοκίνητά μας από τους οπαδούς. Μας περίμεναν απέξω, καταστρέφοντας πράγματα. Τα πράγματα ήταν ανεξέλεγκτα κατά καιρούς. Οι οπαδοί μας, πετούσαν πέτρες αρκετά συχνά. Υπήρχαν περιπτώσεις που μας περίμεναν απέξω και ήθελαν να μπουν μέσα».

Αναφέρθηκε και σε ένα περιστατικό με οπαδούς του Ολυμπιακού ο Ιρλανδός: «Επιστρέφαμε από ένα παιχνίδι στην Αθήνα και ξαφνικά πήραμε εντολή από την αστυνομία να πάμε σε ένα απομακρυσμένο χωριό. Ο λόγος ήταν πως υπήρχαν οπαδοί του Ολυμπιακού που είχαν αποκλείσει τον δρόμο πιο κάτω και είχαν στήσει ενέδρα στο λεωφορείο μας. Γι’ αυτό είχαμε σταθμεύσει σε ένα βενζινάδικο, με την αστυνομία να δίνει εντολή στον οδηγό μας να σβήσει τα φώτα και το ίδιο να κάνει ο κάτοχος του πρατηρίου. Για 2,5 ώρες περιμέναμε εκεί, μέχρι οι οπαδοί του Ολυμπιακού να βαρεθούν και να φύγουν».

Στον Αρη, άλλο ένα «group therapy» πραγματοποιήθηκε στα αποδυτήρια του «Δασυγένειου» αθλητικού κέντρου, όπου ο Σούλης Παπαδόπουλος και οι παίκτες έμειναν στα αποδυτήρια για περισσότερο από μία ώρα, προσπαθώντας να βρουν εξήγηση για την τραγική κατάληξη που είχε το παιχνίδι στη Λιβαδειά. Οι «κίτρινοι» προηγήθηκαν με 3-1 στο 82΄, «κατάφεραν» όμως να δεχθούν τρία γκολ σε διάστημα 11 λεπτών και να χάσουν τελικά με σκορ 4-3. Σαφώς και είναι δικαιολογημένα τα παράπονα για τα δύο πρώτα γκολ του Λεβαδειακού, γιατί δεν υπάρχει ούτε φάουλ, ούτε κόρνερ, όμως αυτό δεν αφαιρεί την πολύ μεγάλη ευθύνη παικτών και τεχνικού τιμ για την ανατροπή που δέχθηκαν.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή