Τέρνα Ενεργειακή: Σε λειτουργία 3 νέα αιολικά πάρκα συνολικής ισχύος 36 MW

Τέρνα Ενεργειακή: Σε λειτουργία 3 νέα αιολικά πάρκα συνολικής ισχύος 36 MW

47" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τρία νέα αιολικά πάρκα συνολικής ισχύος 36 MW τέθηκαν σε λειτουργία στην Ελλάδα από την Τέρνα Ενεργειακή, ανεβάζοντας τη συνολική εγκατεστημένη ισχύ του Ομίλου στην Ελλάδα και το εξωτερικό στα 544 MW.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, σε λειτουργία τέθηκαν δύο αιολικά πάρκα στον Δήμο Αλεξανδρούπολης, στην Περιφερειακή Ενότητα Έβρου, ισχύος 11,7 MW και 6,3 MW, αντίστοιχα και ένα αιολικό πάρκο στο Δήμο Ρόδου, στην Περιφερειακή Ενότητα Δωδεκανήσου, ισχύος 18 MW.

Ο Όμιλος Τέρνα Ενεργειακή έχει εγκαταστήσει 302 MW στην Ελλάδα, 138 MW στις ΗΠΑ, 74 MW στην Πολωνία και 30 MW στη Βουλγαρία. Επίσης, διαθέτει υπό κατασκευή ή έτοιμες προς κατασκευή εγκαταστάσεις ΑΠΕ ισχύος 308 MW, στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Συνολικά, ο Όμιλος λειτουργεί, κατασκευάζει ή έχει αδειοδοτήσεις για εγκαταστάσεις ΑΠΕ ισχύος 852 MW στην Ευρώπη και την Αμερική.

Στόχος της Τέρνα Ενεργειακή είναι, στο τέλος του 2014, να έχει σε λειτουργία ή υπό κατασκευή σε όλες τις χώρες δραστηριότητάς της, περίπου 1.000 MW έργων ΑΠΕ.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή