ΑΝΕΛ: O Π. Χαϊκάλης υποψήφιος στην Αττική

ΑΝΕΛ: O Π. Χαϊκάλης υποψήφιος στην Αττική

45" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τον βουλευτή και γνωστό ηθοποιό Παύλο Χαϊκάλη επέλεξαν οι Ανεξάρτητοι Ελληνες ως υποψήφιό τους για την Περιφέρεια Αττικής. Η σχετική απόφαση ελήφθη ύστερα από πολλές συζητήσεις και συσκέψεις, καθώς μέχρι πρότινος την ίδια θέση δεν απέκλειε να διεκδικήσει για μία ακόμη φορά και ο επίσης βουλευτής του κόμματος Γιάννης Δημαράς, αλλά με το Αρμα Πολιτών του οποίου ηγείται.

Εντέλει αποφασίστηκε ο σχηματισμός του κ. Δημαρά να επανεμφανιστεί στις αυτοδιοικητικές κάλπες στην Αττική, αλλά με επικεφαλής ως υποψήφιο περιφερειάρχη τον κ. Παύλο Χαϊκάλη.

Δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό αν στην παράταξη του Αρματος θα μετέχουν και οι εκπρόσωποι των Ανεξαρτήτων Ελλήνων ή μόνο στελέχη του Αρματος Πολιτών. Είναι, ωστόσο, προφανές ότι λόγω της μεγάλης επιτυχίας που είχε η παράταξή του στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2010 (στην Αττική είχε λάβει 290.000 ψήφους και 16%) ο κ. Γιάννης Δημαράς επιδιώκει να επαναβεβαιώσει την προσωπική του δημοτικότητα και οι ΑΝΕΛ προφανώς να καρπωθούν ένα καλό αποτέλεσμα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή