Πρόσωπα: η Μίλα Γιόγιοβιτς βοηθάει τα θύματα της βίας στην Ουκρανία

Πρόσωπα: η Μίλα Γιόγιοβιτς βοηθάει τα θύματα της βίας στην Ουκρανία

1' 29" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αναβλήθηκε  για τις 28 Φεβρουαρίου λόγω τεχνικού κωλύματος, η πρεμιέρα της νέας παραγωγής της Εθνικής Λυρικής Σκηνής «Η Νυχτερίδα». Οι θεατές που είχαν αγοράσει εισιτήρια για τις παραστάσεις στις 22, 23 και 26 Φεβρουαρίου θα ενημερωθούν τηλεφωνικά από την Εθνική Λυρική Σκηνή και θα τους δοθεί η δυνατότητα είτε να μεταφέρουν τα εισιτήριά τους, είτε να λάβουν τα χρήματά τους πίσω. Στη φωτογραφία, ο Αντώνης Κορωναίος, στον ρόλο του Αλφρεντ.

…Οι δραματικές εξελίξεις στην Ουκρανία δεν αφήνουν αδιάφορους τους σταρ του Χόλιγουντ. Ειδικότερα στην περίπτωση της Μίλα Γιόβοβιτς, η οποία όντας γεννημένη στο Κίεβο, δήλωσε πως θα κάνει ό,τι μπορεί για να βοηθήσει τα θύματα της βίας των τελευταίων ημερών. Αν και αρνείται να πάρει πολιτική θέση, θεωρεί καθήκον της την παροχή οικονομικής αρωγής, μέσω δωρεών που ήδη γίνονται γι’ αυτό το σκοπό.

…Υποψήφια για το φετινό Οσκαρ πρώτου γυναικείου ρόλου, η Τζούντι Ντεντς δήλωσε πως τα προβλήματα όρασης που αντιμετωπίζει δυσκολεύουν τη δουλειά της. «Δεν μπορώ να διαβάσω πλέον. Προσπαθώ να βλέπω ταινίες αλλά είναι αρκετά δύσκολο. Κάνω όμως ό,τι μπορώ και κάπως τα καταφέρνω». Η πολυβραβευμένη ηθοποιός πάντως δεν κάνει σχέδια συνταξιοδότησης ακόμα και αν χρειάζεται τη συνδρομή τρίτων για να διαβάζει στο εξής τα σενάρια. Οπως λέει υπάρχουν πολύ γηραιότεροι άνθρωποι με όρεξη για δουλειά και δημιουργία «οπότε θα ακολουθήσω το παράδειγμά τους».

…H Αριάν Λαζαρίδη, θρυλικό it girl της Μυκόνου, αδερφή της ηθοποιού Ολιας Λαζαρίδου και σύντροφος του Κωστή Περατικού όταν δολοφονήθηκε από τη 17Ν, αποφάσισε να γράψει ένα βιβλίο. Οσοι περίμεναν ότι θα γράψει κάτι για την πολυτάραχη ζωή της διαψεύστηκαν. Εγραψε ένα τρυφερό βιβλίο για την αγάπη. Ο τίτλος αυτού «Μπομπ» και πρωταγωνιστής ένα μπασταρδάκι. Η παρουσίαση θα γίνει από τον ποιητή Γιώργο Ψάλτη απόψε στις 8, στο Salon de Bricolage, Αλωπεκής 9, Κολωνάκι. Αποσπάσματά του θα διαβάσει ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή