Αίτημα για διορισμό 651 ατόμων στα ΑΕΙ

Αίτημα για διορισμό 651 ατόμων στα ΑΕΙ

45" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Πιστώσεις για διορισμό συνολικά 651 διδασκόντων και άλλων ειδικοτήτων στα πανεπιστήμια και τα ΤΕΙ το 2014 ζήτησε ο υπουργός Παιδείας κ. Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος από τους υπ. Οικονομικών κ. Ιωάννη Στουρνάρα και Διοικητικής Μεταρρύθμισης κ. Κυριάκο Μητσοτάκη. Ειδικότερα, για τα πανεπιστήμια ζήτησε πιστώσεις για διορισμό 356 πανεπιστημιακών, 80 μελών ερευνητικού και εργαστηριακού προσωπικού και 30 μελών τεχνικού εργαστηριακού προσωπικού στα πανεπιστήμια. Για τα ΤΕΙ ζήτησε πιστώσεις για 100 θέσεις διδασκόντων και 85 θέσεις τεχνικού εργαστηριακού προσωπικού.

Τέλος, χθες ο υπουργός κ. Αρβανιτόπουλος συναντήθηκε με την Αλβανίδα ομόλογό του κ. Λιντίτα Νικόλα. «Είχα την ευκαιρία να της επαναλάβω ότι είναι η βούληση της χώρας μας να στηρίξουμε αμέριστα την ευρωπαϊκή προοπτική της Αλβανίας. Συζητήσαμε κρίσιμα θέματα, όπως τη συνεργασία μας, που πρέπει να ολοκληρωθεί, για την υπογραφή ενός νέου Μορφωτικού Πρωτοκόλλου, για την επανάληψη των συναντήσεων των εμπειρογνωμόνων, καθώς και για την αναθεώρηση των σχολικών εγχειριδίων» ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο κ. Αρβανιτόπουλος.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή