Ζημιές σε αυτοκίνητο δημοσιογράφου, έξω από το Πανεπιστήμιο Πατρών

Ζημιές σε αυτοκίνητο δημοσιογράφου, έξω από το Πανεπιστήμιο Πατρών

55" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σοβαρές ζημιές προκάλεσαν χθες, νωρίς το απόγευμα, άγνωστοι, στο αυτοκίνητο του δημοσιογράφου της «Κ» Πάσχου Μανδραβέλη, σε προαύλιο χώρο του Πανεπιστημίου Πατρών, όπου ο δημοσιογράφος θα μιλούσε σε εκδήλωση. Είχε προηγηθεί λεκτική επίθεση προς τον κ. Μανδραβέλη από ομάδα αγνώστων ατόμων που εισέβαλαν στον χώρο.

Ειδικότερα ο κ. Μανδραβέλης είχε προσκληθεί να συμμετέχει ως ομιλητής σε εκδήλωση της ΔΑΠ ΝΔΦΚ με τίτλο «Το Πανεπιστήμιο Αύριο». Λίγο πριν αρχίσει την εισήγησή του εισέβαλαν στο αμφιθέατρο περίπου 20 άτομα, του επιτέθηκαν λεκτικά, όπως και στον επίσης ομιλητή κ. Αντώνιο Τζε, μέλος του Συμβουλίου Διοίκησης του Πανεπιστημίου, για το Μνημόνιο και το πανεπιστημιακό άσυλο. Κατά πληροφορίες, στην ομάδα των νεαρών, που φέρονται να κινούνται στον χώρο της άκρας Αριστεράς, συμμετείχαν και φοιτητές του Πανεπιστημίου Πατρών. Λίγο αργότερα, ο κ. Μανδραβέλης ειδοποιήθηκε ότι άγνωστοι είχαν σπάσει το παρμπρίζ και τα μπροστινά παράθυρα του αυτοκινήτου του. Το περιστατικό διερευνάται από την Αστυνομία.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τις προηγούμενες ημέρες, άγνωστοι είχαν προσπαθήσει να δημιουργήσουν αρνητικό κλίμα γύρω από την εκδήλωση, με ανάρτηση «χειρόγραφων» αφισών με υβριστικό περιεχόμενο για τους ομιλητές, οι οποίοι εμφανίζονταν στην αφίσα της ΔΑΠ για την εκδήλωση.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή