Ευ. Βενιζέλος: Ενωμένη η ΚΟ του ΠΑΣΟΚ

Ευ. Βενιζέλος: Ενωμένη η ΚΟ του ΠΑΣΟΚ

1' 13" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ως την «τελική συμφωνία με τους δανειστές της χώρας» χαρακτήρισε το πολυνομοσχέδιο ο Ευάγγελος Βενιζέλος ερωτηθείς από δημοσιογράφο, ενώ επισήμανε ότι «η κοινοβουλευτική πλειοψηφία, τουλάχιστον σε ότι αφορά το ΠΑΣΟΚ, είναι ενωμένη» παρά τη διαφοροποίηση του Μιχάλη Κασσή ότι δεν θα το ψηφίσει ως έχει.

«Αρχίζει η κατανομή των κόπων μας… Μπαίνουμε στην οριστική στροφή προς την έξοδο από την κρίση και το Μνημόνιο. Αυτό είναι μια μεγάλη επιτυχία των Ελληνίδων και των Ελλήνων. Αυτό οφείλεται στις θυσίες του ελληνικού λαού, το χρωστάμε στους Έλληνες. Και είναι πολύ σημαντικό ότι αλλάζει το οικονομικό κλίμα και η ελληνική κοινωνία γίνεται πιο αισιόδοξη -έτσι λένε οι έρευνες- η πραγματική οικονομία αντιδρά θετικά» τόνισε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης.

«Έχει πολύ μεγάλη σημασία ότι τώρα, μετά το πρωτογενές πλεόνασμα, αρχίζει η αποκατάσταση αδικιών και η προστασία των ευπαθών ομάδων. Και το κυριότερο επιβεβαιώνεται η βιωσιμότητα του ελληνικού δημοσίου χρέους, μετά το εντυπωσιακό κούρεμα που έγινε το 2012. Κι έτσι ξαναβγαίνουμε στις αγορές, με ένα προστατευμένο και σταδιακό τρόπο, αποκτάμε ξανά, στην πραγματικότητα, την αυτονομία μας, την αυτοδυναμία μας, την ισοτιμία μας μέσα στην Ευρώπη.

Η κοινοβουλευτική πλειοψηφία, τουλάχιστον σε ότι αφορά το ΠΑΣΟΚ, είναι ενωμένη, υπεύθυνη, σηκώνει ένα τεράστιο βάρος. Αξίζει μεγάλη τιμή στους βουλευτές που σηκώνουν το βάρος αυτό» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Βενιζέλος.

«Και τώρα σχεδιάζουμε την επόμενη φάση, γιατί όλα κρίνονται στις λεπτομέρειες και γιατί τώρα στην τελική ευθεία πρέπει να δείξουμε ότι μπορούμε να κερδίσουμε το χαμένο χρόνο και το χαμένο έδαφος» κατέληξε.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή