Lady Gaga: Η γυναίκα φαινόμενο στην Αθήνα! Ποια είναι στην πραγματικότητα

Lady Gaga: Η γυναίκα φαινόμενο στην Αθήνα! Ποια είναι στην πραγματικότητα

3' 29" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Υπάρχουν οι συναυλίες που πας για να τις ακούσεις και οι συναυλίες που πας για να τις δεις. Η συναυλία που θα παρουσιάσει στις 19 Σεπτεμβρίου στο Ολυμπιακό Στάδιο (Ο.Α.Κ.Α), η Lady Gaga είναι μία συναυλία για όλες τις αισθήσεις. Με αφορμή την εμφάνισή της στην Αθήνα, κάνουμε μία διαδρομή στο πιο αμφιλεγόμενο κορίτσι της showbiz. Η Lady Gaga έχει είτε φανατικούς θαυμαστές είτε φανατικούς επικριτές. Όλοι πάντως συμφωνούν σε κάτι κοινό. Ότι η Lady Gaga δεν περνάει για κανέναν λόγο απαρατήρητη.

Το ελληνικό κοινό θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει την Αμερικανίδα τραγουδίστρια σε μία μοναδική συναυλία στο πλαίσιο της παγκόσμιας περιοδείας με τίτλο: “Lady Gaga’s artRAVE: the Artpop Ball” και όλοι περιμένουν να δουν τις εκκεντρικές εμφανίσεις που θα επιλέξει η Lady Gaga στην Αθήνα πάνω και κάτω από τη σκηνή.

Το κορίτσι που προκαλεί πανικό σε κάθε του εμφάνιση είναι ένα φαινόμενο που δεν βαριέται να μας εντυπωσιάζει. Τι είναι όμως αυτό που κάνει τη Lady Gaga ξεχωριστή; Ποιο είναι αυτό το κορίτσι που έχει καταφέρει με την εμφάνιση αλλά και με τη φωνή της τα τελευταία χρόνια να είναι για πολλούς το αμέσως μεγαλύτερο όνομα της ποπ μετά τη Μαντόνα και τον Μάικλ Τζάκσον;

Η Lady Gaga γεννήθηκε το 1986 στη Νέα Υόρκη με το όνομα Στέφανι Τζόαν Αντζελίνα Τζερμανότα από γονείς Ιταλοαμερικανούς. Όπως έχει δηλώσει η ίδια οι γονείς της ήταν μικροαστοί «Και οι δύο γονείς μου προέρχονται από μικροαστικές οικογένειες και δούλεψαν πάρα πολύ για όσα απέκτησαν στη ζωή τους. Η μητέρα μου δούλευε όλη την ημέρα στις τηλεπικοινωνίες και το ίδιο και ο πατέρας μου».

Η ίδια μπήκε στον εργασιακό στίβο από όταν ήταν ανήλικη: «Ξεκίνησα να δουλεύω από τα 16 μου χρόνια και έκανα όποια δουλειά μπορείτε να φανταστείτε από τη στιγμή που τέλειωσα το σχολείο. Για μένα, είναι φυσιολογικό να δουλεύω σκληρά. Όσο για τα χρήματα, ο πατέρας μου φωνάζει πάντοτε να κάνω οικονομίες ενώ εγώ θέλω να τα ξοδεύω όλα για τα σόου μου. Δεν με ενδιαφέρουν τα χρήματα. Δεν με ενδιαφέρει να έχω ένα πολυτελές αυτοκίνητο ή να πηγαίνω σε κοσμικές δεξιώσεις».

Η Lady Gaga ξεκίνησε να παίζει πιάνο σε ηλικία 4 ετών, έγραψε το πρώτο της τραγούδι στα 13 και η πρώτη της live εμφάνιση ήταν μόλις στα 14 της χρόνια.  Πήγαινε στο καθολικό σχολείο Convent of the Sacred Heart και είχε συμμαθήτριες την Πάρις Χίλτον και τη Νικόλ Ρίτσι. Αργότερα ακολούθησε σπουδές μουσικής στη Σχολή Καλών Τεχνών της Νέας Υόρκης Πριν κυκλοφορήσει την πρώτη της δισκογραφική δουλειά, είχε γράψει τραγούδια για την Britney Spears, τη Fergie και τις Pussycat Dolls. Κι αν κάποιοι ήθελαν την Britney να παραλαμβάνει το στέμμα της βασίλισσας της ποπ από τη Madonna, βιάστηκαν, αφού η Lady Gaga «έβαλε κάτω» κάθε προσπάθεια της Britney από το πρώτο της κιόλας άλμπουμ με τίτλο «Fame» που κυκλοφόρησε το 2008.

Το καλλιτεχνικό όνομα Lady Gaga προέκυψε από το τραγούδι των Queen «Radio Ga-Ga». Ο Freddie Mercury άλλωστε υπήρξε ένα από τα μεγαλύτερα είδωλα κατά την εφηβεία της Lady Gaga. Η συνέχεια είναι λίγο – πολύ γνωστή. Η Lady Gaga με τα τραγούδια της αγγίζει πολλάκις την κορυφή της Mεγάλης Bρετανίας και του Aμερικανικού billboard και σαρώνει τα βραβεία Grammy. Κι αν για κάποιους η Lady Gaga είναι ένα προϊόν αποτέλεσμα μάρκετινγκ, η ίδια έχει δηλώσει για τον εαυτό της : «Η Gaga δεν είναι απλώς ένας χαρακτήρας. Είναι μόδα, μουσική, ταινίες και βίντεο. Ό,τι βλέπετε είναι προέκταση του εαυτού μου, δεν είναι μια καρικατούρα της TV προς ανάλωση».

Και σίγουρα, η Lady Gaga δεν ήταν μία μόδα που πέρασε. Είναι μία καλλιτέχνις που έχει πολλά να δώσει και ως μουσικός με τις δυνατότητες της, αλλά και ως fashion icon με το μοναδικό στιλ της. Εν αναμονή λοιπόν της μεγάλης συναυλίας στην Αθήνα. Η προπώληση των εισιτηρίων για το Lady Gaga’s artRAVE: the ARTPOP ball που θα παρουσιαστεί στις 19 Σεπτεμβρίου στο Ολυμπιακό Στάδιο, ξεκινά την Παρασκευή 4 Απριλίου στις 10:00.

Οι τιμές των εισιτηρίων ξεκινούν από τα 38,5 ευρώ και φτάνουν τα 82,5 ευρώ. Η τιμή εισιτηρίου στην Αρένα είναι 49,5 ευρώ ενώ θα διατεθεί περιορισμένος αριθμός VIP εισιτηρίων στα 115,5 ευρώ και Golden Standing στα 104,5 ευρώ.
Η διάθεση των εισιτηρίων θα γίνεται από το www.lavris.gr, ενώ εντός των ημερών θα ανακοινωθούν και τα φυσικά σημεία προπώλησης.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή