Πως θα ανανεώσεις τη σχέση σου μετά από 10 χρόνια γάμου;

Πως θα ανανεώσεις τη σχέση σου μετά από 10 χρόνια γάμου;

1' 19" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ρουτίνα, προβλήματα, παιδιά, άγχη. Είστε περίπου μία δεκαετία μαζί και αισθάνεσαι ότι ο γάμος σας αλλά και η ερωτική σας ζωή έχει βαλτώσει; Είναι καιρός για μία ένεση ανανέωσης στη σχέση σας.

Κάντε ένα ταξίδι

Εξασφαλίστε δύο μέρες άδειας κολλήστε τες σ' ένα Σαββατοκύριακο και κλείστε εισιτήρια για το εξωτερικό με τις οικονομικές προσφορές που θα βρείτε στο ίντερνετ. Τέσσερις μέρες μόνο οι δυο σας. Πόσο καιρό έχετε να περάσετε;

Διώξτε τα παιδιά από το σπίτι

Aν δεν έχετε τη δυνατότητα να αποδράσετε, βρείτε χρόνο να αφιερώσετε ένα Σαββατοκύριακο στη σχέση σας. Στείλτε τα παιδιά στους παππούδες ή σε φίλους τους, και μετατρέψτε το σπίτι σε ερωτική φωλιά.

Μετακομίστε

Μία αλλαγή στο χώρο, θα σας ανανεώσει. Αν το σπίτι είναι δικό σας ή δεν θέλετε να το αλλάξατε, μία αλλαγή στη διακόσμηση ή τη διαρρύθμιση θα σας φτιάξει τη διάθεση.

Ξεκινήστε ένα χόμπι μαζί

Πόσο καιρό έχετε να κάνετε κάτι μαζί; Μία βόλτα για περπάτημα το βραδάκι θα κάνει καλό και στη σχέση σας και στην υγεία σας. Ξεκινήστε μαθήματα ταγκό ή γραφτείτε στο γυμναστήριο. Ό, τι μπορεί να σας κάνει να περνάτε χρόνο μαζί και να διασκεδάζετε παράλληλα, θα βοηθήσει. 

Δοκιμάστε νέα πράγματα στο κρεβάτι

Σκέφτεστε ότι μετά από 10 χρόνια γάμου δεν υπάρχει τίποτα που να μην έχετε δοκιμάσει στο κρεβάτι; Δοκιμάστε νέες στάσεις και sex toys ή βγάλτε την σεξουαλική σας δραστηριότητα εκτός κρεβατοκάμαρας, όπως τότε στις αρχές. Στο αυτοκίνητο, στην κουζίνα, στην πιλοτή. Ποτέ δεν μεγαλώσατε γι’αυτά. Δείτε πορνό παρέα με το σύντροφό σας ή υποδυθείτε ρόλους, και γιατί όχι; Πειραματιστείτε με το Swinging couples, τη νέα μόδα ανταλλαγής συντρόφων!

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή