Εκδήλωση για τις επαγγελματικές λύσεις της LG

Εκδήλωση για τις επαγγελματικές λύσεις της LG

2' 57" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η LG Electronics Hellas (LG) και το τμήμα Business Solutions διοργάνωσαν φέτος για πρώτη φορά εκδήλωση για την παρουσίαση των ολοκληρωμένων επαγγελματικών λύσεων σε εκπροσώπους του Τύπου την Πέμπτη, 10 Απριλίου στα κεντρικά γραφεία της εταιρείας στην Αθήνα. Στη ξεχωριστή αυτή ημέρα ενημέρωσης στο showroom της εταιρείας, εκπρόσωποι της LG παρουσίασαν λύσεις για ένα ευρύ φάσμα επαγγελματικών προϊόντων, όπως για κλιματισμό και θέρμανση, ξενοδοχειακές τηλεοράσεις, φωτισμό LED, λύσεις Digital Signage και φωτοβολταϊκά πάνελ για την κάλυψη των αναγκών κάθε επαγγελματικού χώρου.

Στην εκδήλωση οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν και να δουν από κοντά μερικές από τις πιο καινοτόμες επαγγελματικές λύσεις που προσφέρει η LG, όπως προηγμένα συστήματα διαχείρισης κτιριακών εγκαταστάσεων (BMS), λύσεις φωτισμού και κλιματισμού, θέρμανσης, παραγωγής ζεστού νερού χρήσης, και ξενοδοχειακές τηλεοράσεις. Επιπλέον, παρουσιάστηκαν σύγχρονα Digital Signage συστήματα με video walls και οθόνες επαγγελματικής χρήσης για την προβολή προϊόντων και την ενημέρωση του κοινού σε εμπορικούς και επαγγελματικούς χώρους, που μπορούν να βρουν εφαρμογή στους τομείς των μουσείων, νοσοκομείων, εκπαίδευσης, εστιατόριων, fast-food (QSR), ξενοδοχείων και των ευρύτερων κτιριακών εγκαταστάσεων.

Οι ολοκληρωμένες επαγγελματικές λύσεις της LG απευθύνονται σε επαγγελματίες οι οποίοι επιθυμούν να αξιοποιήσουν την πιο προηγμένη τεχνολογία για την αναβάθμιση του επαγγελματικού τους χώρου και του επιπέδου εξυπηρέτησης των πελατών τους. Επιπλέον είναι ιδανικές για όσους επιθυμούν να προβάλουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους με σύγχρονο και αποτελεσματικό τρόπο, στοχεύοντας σε ένα σύντομο χρονικό διάστημα μέχρι την απόσβεση της επένδυσής τους. Τέλος, βοηθούν τους επαγγελματίες να εξοικονομήσουν ενέργεια και να μειώσουν το λειτουργικό κόστος των συστημάτων ενημέρωσης/ψυχαγωγίας, ψύξης/θέρμανσης, κλιματισμού και φωτισμού της επιχείρησης τους, συμβάλλοντας ταυτόχρονα στην προστασία του περιβάλλοντος μέσω της μείωσης εκπομπών CO2.

Την ενημέρωση των καλεσμένων ανέλαβαν στη συνέχεια ο κ. Γκέκας, Air Condition & Energy Solutions Academy Supervisor και ο κ. Γεωργούλας, B2B Presales & Solutions Supervisor, με αναλυτικές παρουσιάσεις των ολοκληρωμένων λύσεων της LG για τις σύγχρονες επιχειρήσεις. Ακολούθησε περιήγηση στο ειδικά διαμορφωμένο showroom της LG, όπου οι καλεσμένοι μπόρεσαν να δουν από κοντά μερικές από τις πιο καινοτόμες σύγχρονες λύσεις για επαγγελματίες.

Η LG Business Solutions προσφέρει μια σειρά από ολοκληρωμένες λύσεις κορυφαίας τεχνολογίας για τους επαγγελματίες. Συγκεκριμένα:

– Οι LG Digital Signage (ψηφιακή σήμανση) λύσεις είναι ιδανικές για εμπορικά καταστήματα και για την προβολή προϊόντων κάθε τύπου, μέσα από εικόνες και βίντεο κρυστάλλινης καθαρότητας που μαγνητίζουν το βλέμμα των επισκεπτών. Με πολλές επιλογές και ευελιξία στην εγκατάσταση, οι ολοκληρωμένες λύσεις της LG μπορούν να συνδυάζουν οθόνες υψηλής ανάλυσης, ενημερωτικές οθόνες αφής, video walls και άλλα προηγμένα digital signage προϊόντα νέας γενιάς.

– Τα προηγμένα προϊόντα φωτισμού LED της LG προσφέρονται για οικιακές και επαγγελματικές εφαρμογές υψηλών απαιτήσεων, καθώς εξασφαλίζουν φυσικό φως, εξαιρετικά μεγάλη διάρκεια ζωής και πολύ σημαντική εξοικονόμηση ενέργειας.

– Στον τομέα των επαγγελματικών τηλεοράσεων η LG διαθέτει πλήρεις σειρές Pro:Centric και stand-alone ξενοδοχειακών τηλεοράσεων που προσφέρουν στους επισκέπτες μια σειρά μοναδικών υπηρεσιών ενημέρωσης και ψυχαγωγίας (infotainment συστήματα), με πληροφορίες για δρώμενα και αξιοθέατα της περιοχής, προσωποποιημένα μηνύματα καλωσορίσματος, τηλεοπτικούς οδηγούς προγράμματος, χάρτες, μετεωρολογικά δελτία και δυνατότητα για video on demand υπηρεσίες χωρίς επιπλέον μηνιαία χρέωση για τον ξενοδόχο, αναβαθμίζοντας τη συνολική εμπειρία που αποκομίζουν κατά τη διαμονή τους.

– Τα συστήματα κλιματισμού, θέρμανσης, ψύξης, και διαχείρισης κτιριακών εγκαταστάσεων, επιτυγχάνουν σημαντική εξοικονόμηση ενέργειας, είναι φιλικά προς το περιβάλλον, και παράλληλα προσφέρουν πολλές επιλογές εγκατάστασης, ώστε να προσαρμόζονται στις ανάγκες κάθε επαγγελματικού χώρου.

– Τέλος, τα φωτοβολταϊκά πάνελ της LG παρουσιάζουν εξαιρετική αντοχή σε μηχανικά φορτία, έχουν μικρό βάρος, υψηλή αισθητική και βαθμό απόδοσης ο οποίος υπερβαίνει το 18%. Επιπλέον, χάρη στις υψηλές τεχνικές προδιαγραφές τους, χρησιμοποιούν κυψέλες δύο όψεων για καλύτερη ενεργειακή απόδοση και μεγαλύτερο οικονομικό όφελος για τον χρήστη. 

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή