Τα μυστικά της Kate Hudson για υπέροχη σιλουέτα!

Τα μυστικά της Kate Hudson για υπέροχη σιλουέτα!

1' 20" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Όταν είδαμε της εμφάνιση της Kate Hudson με το κίτρινο maxi φόρεμα στο «How to Lose a Guy in 10 Days» αναρωτηθήκαμε πως καταφέρνει να έχει τόσο σέξι κορμί, με καμπύλες και υπέροχα πόδια. Επιτέλους, η ηθοποιός αποκάλυψε στο Zoe Report το μυστικό της τέλειας σιλουέτας της και δεν είναι άλλο από την… συνεχή κίνηση που προκαλεί ιδρώτα (πολύ ιδρώτα)!

«Ο κανόνας μου είναι να καταφέρνω να ιδρώνω έξι ημέρες την εβδομάδα, είτε μέσω έντονης άσκησης είτε με το τρέξιμο για τα παιδιά. Απλά προσπαθώ να ιδρώνω. Είναι μια πολύ καλή κατευθυντήρια γραμμή κι έτσι το να μένεις σε φόρμα δεν είναι μία διαδικασία που χρειάζεται ώρες μέσα στο γυμναστήριο. Ό, τι κάνεις για να ιδρώσεις, μετράει. Είτε είναι το περπάτημα, είτε το παιχνίδι με τα παιδιά. Πιστεύω πως για οτιδήποτε στη ζωή χρειάζεται κίνητρο», δηλώνει η Kate, η οποία πρόσφατα συνεργάστηκε με τα αθλητικά είδη Fabletics, με σκοπό να παρακινήσει τις γυναίκες να έχουν κίνητρο κι αυτοπεποίθηση όταν αθλούνται. Η διάσημη ηθοποιός, η οποία επιδεικνύει τα καλλίγραμμα πόδια της και στη δημοφιλή σειρά Glee ως αυστηρή δασκάλα χορού δεν δέχεται ότι η σύγχρονη γυναίκα κόβει την γυμναστική λόγω άλλων υποχρεώσεων: «Ένα πράγμα για το οποίο πάντα συζητούν οι γυναίκες είναι πως θα καταφέρουν να βρουν χρόνο για εκείνες για να κάνουν τον εαυτό τους ευτυχισμένο. Το να βρίσκεσαι σε συνεχή κίνηση μπορεί να είναι μία πρόκληση, αλλά κι ένα από τα μεγαλύτερα οφέλη για την υγεία».

*Κάνε κλικ στην κεντρική φωτογραφία και δες την εμφάνιση της Kate Hudson στο «How to Lose a Guy in 10 Days». 

Δες εδώ την Kate Hudson να χορεύει στο Glee.  

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή