Αμυράς – Μομφεράτος εντός του ευρωψηφοδελτίου της ΝΔ, εκτός ο Κυρ. Βελόπουλος

Αμυράς – Μομφεράτος εντός του ευρωψηφοδελτίου της ΝΔ, εκτός ο Κυρ. Βελόπουλος

39" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αποσύρθηκε από το ψηφοδέλτιο της ΝΔ για τις ευρωεκλογές ο πρώην βουλευτής του ΛΑΟΣ, Κυριάκος Βελόπουλος που έγραψε στο twitter κάνει λόγο για αντιδράσεις έναντι της ενδεχόμενης υποψηφιότητάς του από ανθρώπους που τον στήριξαν επί μακρόν.

Οπως έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό «μετά από πολύ σκέψη και βλέποντας τις αντιδράσεις του λαού που με πιστεύει και επί είκοσι χρόνια στέκεται δίπλα μου, αποφάσισα να μην κατέβω στις ευρωεκλογές με την ΝΔ. Θεωρώ χρέος να τηρήσω όλα όσα πιστεύω».

Η πραγματικότητα είναι ότι η υποψηφιότητα Βελόπουλου προκαλούσε αντιδράσεις και στο εξωτερικό της ΝΔ από στελέχη του χαρακτηριζόμενου ως μετριοπαθούς χώρου.

Στο μεταξύ, υποψήφιοι με το ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ θα είναι ο δημοσιογράφος και ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος Γιώργος Αμυράς και ο Γιώργος Μομφεράτος, σύμβουλος επιχειρήσεων και γιος του δολοφονηθέντος εκδότη της εφημερίδας «Απογευματινή», Νίκου Μομφεράτου.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή