«Ελληνικό πρωινό» και στη Φωκίδα

«Ελληνικό πρωινό» και στη Φωκίδα

45" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

267 ξενοδοχεία σε όλη την Ελλάδα συμμετέχουν στο πρόγραμμα του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου.

Το ξενοδοχείο «Γανυμήδης» στο Γαλαξίδι είναι το πρώτο ξενοδοχείο του νομού που συμμετέχει στο πρόγραμμα «Ελληνικό Πρωινό» του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος (ΞΕΕ). Το πλούσιο πρόγευμα του γνωστού καταλύματος διαθέτει πλέον και το σήμα πιστοποίησης του ΞΕΕ για τα αγνά προϊόντα που χρησιμοποιεί και τα παραδοσιακά τοπικά εδέσματα που προσφέρει. Το πρότυπο «Ελληνικό Πρωινό Φωκίδας» παρουσιάστηκε σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Γαλαξίδι πριν από λίγες ημέρες, ενώ μετά τους χαιρετισμούς και τις ομιλίες ακολούθησε η παράθεση του εν λόγω προγεύματος στην αυλή του «Γανυμήδη» από την «ψυχή» του ξενοδοχείου, κ. Χρυσούλα Παπαλέξη. Το «Πρωινό Φωκίδας» αποτελεί το 17ο κατά σειρά «Πρότυπο Ελληνικό Πρωινό», ενώ ο αριθμός των ξενοδοχείων που συμμετέχουν στο πρόγραμμα αγγίζει πλέον τα 267 σε όλη την Ελλάδα. Λ. Κ.

> Περισσότερες πληροφορίες για την πρωτοβουλία «Ελληνικό Πρωινό» θα βρείτε στο www.greekbreakfast.gr και για το ξενοδοχείο «Γανυμήδης» στο www.ganimede.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή