Μήπως είσαι makeup freak;

2' 17" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Οι περισσότερες γυναίκες φροντίζουν την εμφάνισή τους και αφιερώνουν λίγο από το χρόνο τους στο μακιγιάζ τους. Τι συμβαίνει όμως όταν εκτός από χρόνο ξοδεύουν και υπέρογκα ποσά στον «εξοπλισμό» για τέλειο δέρμα; Αν νιώθεις πως η παρακάτω λίστα σε αντιπροσωπεύει απόλυτα, τότε μάλλον είσαι… make up freak και πρέπει να περιορίσεις λίγο τα έξοδα για καλλυντικά!

Έχεις ξεχωριστό νεσεσέρ για τα κραγιόν: Όταν οι περισσότερες γυναίκες κυκλοφορούν με ένα μόνο τσαντάκι για τα καλλυντικά τους, εσύ αναγκάζεσαι να διατηρείς ένα ξεχωριστό μόνο για κραγιόν και lip gloss. Αλήθεια όμως, πόσα από αυτά φοράς στην πραγματικότητα;

Γνωρίζεις τις διαφορές των BB, CC και DD Creams: Την ώρα που οι περισσότερες γυναίκες προβληματίζονται για το ποιά beauty cream ταιριάζει περισσότερο στην επιδερμίδα τους χωρίς να ξέρουν τις διαφορές τους, εσύ όχι μόνο μπορείς να τις αναλύσεις εκτενώς, αλλά διαθέτεις και τεράστια ποικιλία χωρίς καν να τις χρειάζεσαι!

Χρησιμοποιείς σκεύη από την κουζίνα σου στο μακιγιάζ: Όταν όλοι βλέπουν ένα απλό κουτάλι, εσύ βλέπεις το τέλειο προστατευτικό ματιού για να μη μουντζουρωθείς με mascara!

Περνάς ώρες στο youtube βλέποντας οδηγίες μακιγιάζ: Όσα video και να δεις στο διαδίκτυο, η πραγματική εμπειρία στο μακιγιάζ έρχεται με την εξάσκηση πάνω σου. Γι’ αυτό σταμάτα να βλέπεις ανούσια βίντεο και βγες επιτέλους έξω!

Αισθάνεσαι γυμνή χωρίς κραγιόν: Κλασικό σύμπτωμα εθισμού στα καλλυντικά είναι το να νιώθεις εντελώς γυμνή όταν δε φοράς κραγιόν. Δε σε κατηγορούμε όμως, το παθαίνουμε συνεχώς!

Έχεις πάντοτε μαζί σου μια πούδρα: Το άγχος σου για εμφάνιση της παραμικρής λιπαρότητας στο δέρμα σου εκφράζεται στο ότι κυκλοφορείς παντού με μια πούδρα. Δε νομίζεις όμως ότι στην παραλία και στο γυμναστήριο είναι κάπως περιττή;

Μαζεύεις ευλαβικά χρήματα για ακριβά πινέλα: Η κίνησή σου να ξοδέψεις 80 ευρώ σε ένα πινέλο και να ξεχάσεις να πληρώσεις το ρεύμα κρίνεται ιδιαίτερα ανησυχητική!

Δίνεις συμβουλές στις πωλήτριες στο κατάστημα καλλυντικών: Το να δίνεις συμβουλές μακιγιάζ στους επαγγελματίες του χώρου σημαίνει πως μάλλον έχεις ξοδέψει υπερβολικά πολύ χρόνο σε αυτό και έχεις χάσει σημαντικότερα πράγματα από τη ζωή σου. Εκτός βέβαια αν τρέφεις ένα κρυφό πόθο να γίνεις makeup artist.

Έχεις παραπάνω από μια παλέτα σκιών: Αν διαθέτεις περισσότερες από μια παλέτες σκιών με τα ίδια χρώματα είναι επιτακτικό το να κρατηθείς από ψώνια σχετικά με το μακιγιάζ για τουλάχιστον 6 μήνες.

Η θήκη για τις οδοντόβουρτσες είναι γεμάτη πινέλα: Αν έχεις φτάσει σε σημείο να μη χωράει η οδοντόβουρτσά σου στη θήκη της επειδή αυτή κατακλύζεται από πινέλα, τότε μάλλον πρέπει να κάνεις μια εκκαθάριση και να δεις ποια από αυτά χρησιμοποιείς πραγματικά.

Δεν τελειώνεις ποτέ κανένα προϊόν: Αν δεν έχεις καταφέρει ποτέ να τελειώσεις κάποιο καλλυντικό, φταίει σίγουρα το ότι αγοράζεις συνεχώς καινούρια που θέλεις να δοκιμάσεις. Βάλε στόχο να τελειώνεις πάντα ό,τι αγοράζεις και θα δεις τεράστια διαφορά στο πορτοφόλι σου!

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή