«Τελικοί» σε Τούμπα και Λεωφόρο

«Τελικοί» σε Τούμπα και Λεωφόρο

2' 1" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ημέρα που υπόσχεται πολλές συγκινήσεις είναι η σημερινή, με τα φλας να στρέφονται σε Τούμπα και Λεωφόρο για τους επαναληπτικούς ημιτελικούς του Κυπέλλου. Και οι δύο αναμετρήσεις βρίσκονται στην κόψη του ξυραφιού. Ο Ολυμπιακός και ο ΟΦΗ πηγαίνουν στη ρεβάνς έχοντας προβάδισμα ενός τέρματος από το πρώτο ματς στην έδρα τους, αλλά ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός αντίστοιχα δείχνουν πανέτοιμοι για τη νίκη και την ανατροπή.

Η αρχή γίνεται στις 17.00 στην κατάμεστη Λεωφόρο, όπου οι «πράσινοι» με 16 χιλ. οπαδούς στο πλευρό τους αναζητούν «καθαρή» νίκη για να ανατρέψουν το 1-0 των Κρητικών από τον αγώνα του Ηρακλείου. Η απώλεια του τιμωρημένου Κουτρουμπή είναι η πιο σημαντική για τον Γιάννη Αναστασίου καθώς προοριζόταν για την ενδεκάδα, σε αντίθεση με τους τραυματίες Μπαϊράμι, Ντίνα και Μαρινάκη που ήταν εξαρχής γνωστό ότι δεν προλαβαίνουν. Τη θέση του Κουτρουμπή τη διεκδικούν οι Ρισβάνης, Τριανταφυλλόπουλος που συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή μαζί με τους Καπίνο, Ταμπάκη, Κοτσόλη, Χουχούμη, Σπυρόπουλο, Νάνο, Σίλντεφελντ, Μέντες, Αμπέιντ, Ζέκα, Λαγό, Δώνη, Πράνιτς, Μπεργκ, Καρέλη, Κλωναρίδη, Ατζαγκούν και Πέτριτς.

Πρόβλημα της τελευταίας στιγμής για τον Σα Πίντο είναι ο τραυματισμός των Παπάζογλου και Ζόρο, που συγκρούστηκαν μεταξύ τους στην προπόνηση και δύσκολα θα παίξουν. Είναι, πάντως, στην 23μελή αποστολή στην οποία μετέχουν και οι Αγριμάκης, Φερνάντεζ, Γιαγκιόζης, Μπούρμπος, Στάθης, Μιλιάζες, Μονιάκης, Τριποτσέρης, Δαμιανάκης, Φαζός, Μπαρέιρο, Κάλαϊτζιτς, Ζε Εντουάρντο, Μακρής, Ντουντού, Περογαμβράκης, Κουτσιανικούλης, Ροβίθης, Νούνιες, Φραγκουλάκης και Κυζιρίδης. Λόγω της κρισιμότητας του αγώνα, η διοίκηση του ΟΦΗ ζήτησε την παρουσία εισαγγελέα στη Λεωφόρο.

Ακολούθως, οι προβολείς θα στραφούν στην επίσης κατάμεστη Τούμπα, όπου ο ΠΑΟΚ θα υποδεχθεί (20.00) τον Ολυμπιακό στη ρεβάνς της νίκης των «ερυθρολεύκων» με 2-1. Οι γηπεδούχοι ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους χθες το πρωί με προπόνηση στην Τούμπα, την οποία παρακολούθησαν οι γιοι του Ιβάν Σαββίδη, αλλά και αρκετοί οπαδοί, σε μια προσπάθεια να εμψυχώσουν τους παίκτες. Στη διάθεση του Γεωργιάδη βρίσκονται οι Γλύκος, Γιακουμής, Λίνο, Τζαβέλλας, Κατσουράνης, Βίτορ, Ινσαουράλδε, Σκόνδρας, Κίτσιου, Λάζαρ, Κάτσε, Νάτχο, Λούκας, Στοχ, Βούκιτς, Σαλπιγγίδης, Αθανασιάδης και Κουλούρης, με απόντα τον τραυματία Μαντούρο.

Η αποστολή του Ολυμπιακού έφτασε στη Θεσσαλονίκη κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας. Εκτός πλάνων του Μίτσελ είναι οι τραυματίες Πέρες, Χολέμπας, Βέργος, Ολαϊτάν και οι Σιόβας, Τόρες, Σέποβιτς, Πελέ και Κάρολ. Στην 20μελή αποστολή μετέχουν οι Μέγιερι, Ρομπέρτο, Χουτεσιώτης, Μπονγκ, Κάμπελ, Ντομίνγκεζ, Φουστέρ, Μασάντο, Μανιάτης, Μανωλάς, Μαρκάνο, Εντινγκά, Παπαδόπουλος, Παπάζογλου, Σάλιακας, Σαλίνο, Σάμαρης, Σαβιόλα, Βαλντέζ, Βούρος. Οι Μαρκάνο και Παπαδόπουλος διεκδικούν μία θέση στο κέντρο της άμυνας δίπλα στον Μανωλά, ενώ μάλλον θα προτιμηθεί ο Ρομπέρτο αντί του Μέγιερι.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή