Η πιο στιλάτη Βρετανίδα της showbiz γίνεται 40 ετών! Και το γιορτάζει

Η πιο στιλάτη Βρετανίδα της showbiz γίνεται 40 ετών! Και το γιορτάζει

51" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μπορεί να μην είναι ένα από τα πιο συμπαθητικά πρόσωπα της showbiz, όμως ακόμα και αυτοί που την αντιπαθούν, συμφωνούν σε ένα πράγμα. Η Victoria Beckham είναι μία από τις πιο στιλάτες γυναίκες στον κόσμο.

Η Victoria κλείνει σήμερα τα 40 της χρόνια και στην ανασκόπηση της ζωής της έχει να θυμάται πολλές προσωπικές και επαγγελματικές επιτυχίες. Η Victoria Beckham δεν κάθεται ποτέ με δεμένα χέρια. Παίρνει ρίσκα και δεν φοβάται να δοκιμάζει πολλά και διαφορετικά πράγματα. Έχει υπάρξει businesswoman, fashion designer, μοντέλο, τραγουδίστρια και φυσικά μητέρα τριών υπέροχων παιδιών και σύζυγος ενός πανέμορφου άντρα που θα ήθελαν όλες οι γυναίκες, του David Beckham. 

Η γυναίκα που σπάνια χαμογελά και «κατεβαίνει» από τα ψηλοτάκουνά της έχει καταφέρει από επιτυχημένη τραγουδίστρια στα ’90 ‘s με το pop συγκρότημα των Spice Girls, να γίνει το απόλυτο fashion icon.

Εμείς θυμόμαστε παλιές στιγμές της Victoria Beckham για να της ευχηθούμε «Χρόνια πολλά».

*Κάνε κλικ στον μεγεθυντικό φακό πάνω στη κεντρική φωτογραφία και δες την τρομερή εξέλιξή της Victoria Beckham στιλιστικά μέσα στα τελευταία χρόνια. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή