Οι celebrities πάνε… Coachella

39" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ένα από τα μεγαλύτερα μουσικά φεστιβάλ παγκοσμίως, το Coachella Festival, πραγματοποιείται για δύο σαββατοκύριακα στην Καλιφόρνια, με τα μεγαλύτερα ονόματα της παγκόσμιας μουσικής σκηνής να ανεβαίνουν στα stage και να δίνουν μοναδικές ερμηνείες.

Ήδη το πρώτο Σαββατοκύριακο, πλήθος celebrities συμμετείχαν και παρακολούθησαν την διοργάνωση χωρίς να χάσουν την ευκαιρία να μοιραστούν όμορφες στιγμές στους λογαριασμούς τους στο Instagram.

Δαντέλες, κρόσσια, σκισμένα jeans, φλοράλ φορέματα, λουλούδια στα μαλλιά, κορδέλες, καπέλα, σανδάλια έχουν την τιμητική τους στις στιλιστικές επιλογές όσων παρακολουθούν το φεστιβάλ και δημιουργούν την τάση για το τι θα φορεθεί φέτος το καλοκαίρι στις συναυλίες ανά τον κόσμο.

*Κάνε κλικ στην κεντρική φωτογραφία και δες τις εμφανίσεις των celebrities που βρέθηκαν το προηγούμενο Σαββατοκύριακο στο Coachella Festival και πάρε ιδέες για να διαμορφώσεις ανάλογα το συναυλιακό σου στιλ φέτος το καλοκαίρι.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή