Η επιστροφή της Katy Perry με το πιο γλυκό video clip!

Η επιστροφή της Katy Perry με το πιο γλυκό video clip!

58" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Για τη κυκλοφορία του νέου single της "Birthday", η αγαπημένη pop star, Katy Perry, επιστράτευσε το δημιουργό της διάσημης εταιρίας παραγωγής γλυκών "Cakemix Bakery & DIY Decorating Studio", Duff Goldman, για να δημιουργήσει μία ζαχαρένια ατμόσφαιρα, γεμάτη από γλυκά όλων των ειδών και μεγεθών σε ένα βίντεο κλιπ που μας άνοιξε την όρεξη. 

Για την παρασκευή των γλυκών, ο Goldman μαζί με ένα επιτελείο 12 ατόμων, εργάστηκαν για λιγότερο από μία εβδομάδα. Με τις κατάλληλες οδηγίες από την ομάδα της τραγουδίστριας, τελικά παρέδωσαν τα εντυπωσιακά γλυκίσματα, όπως ένα κέικ σε μορφή κοστουμιού, ένα κέικ-μπέργκερ κι ένα κέικ-γάτα.

Στο βίντεο κλιπ οι στίχοι του κομματιού αποτυπώνονται σε τούρτες και cupcakes με γλάσο, ενώ μόνο στο προς το τέλος εμφανίζεται η Katy Perry με εμφάνιση έκπληξη!

Στο τέλος των γυρισμάτων, όλα τα μέλη της παραγωγής αποχώρησαν από το στούντιο με τα γλυκίσματα του βίντεο. Ο Goldman μάλιστα, για να ευχαριστήσει την Katy Perry  που του ανέθεσε τη δημιουργία των γλυκισμάτων, της έστειλε μια σειρά από cupcakes  με τα γράμματα του ονόματός της και υποσχέθηκε πως αν ποτέ θελήσει ένα κέικ, θα της το παραδώσει ο ίδιος, αφού η τραγουδίστρια έχει ξετρελαθεί με τα γλυκά του!

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή