Συγκέντρωση φαρμάκων και υγειονομικού υλικού

Συγκέντρωση φαρμάκων και υγειονομικού υλικού

1' 3" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Mε τη διανομή 60.000 σακουλών o ΣΚΑΪ φροντίζει ώστε η πασχαλινή έξοδος των Αθηναίων και των Θεσσαλονικέων, τη Μεγάλη Πέμπτη, να είναι η πιο καθαρή. Η Ολυμπία Οδός, η Νέα Οδός και η Εγνατία Οδός υποστηρίζουν την προσπάθεια «Ολοι μαζί μπορούμε και στο Περιβάλλον» και στα διόδια Κορίνθου, Αφιδνών και Ανάληψης στη Βόρεια Ελλάδα θα μοιράσουν σακούλες απορριμμάτων από 100% ανακυκλωμένο υλικό και βιοδιασπώμενες, προκειμένου κάθε οδηγός και οι συνεπιβάτες του να πετούν τα απορρίμματά τους εκεί και όχι στον δρόμο.

Παράλληλα, στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας του ΣΚΑΪ «Ολοι μαζί μπορούμε και στην Υγεία», συγκεντρώνονται φάρμακα και υγειονομικό υλικό στην Αττική. Τη Μεγάλη Παρασκευή (18 Απριλίου) από τις 12 το μεσημέρι μέχρι τις 4 το απόγευμα, στην Αθήνα έξω από το Α΄ και Γ΄ Νεκροταφείο Αθηνών και στην Αγία Παρασκευή έξω από το Νεκροταφείο.

Κάθε Μεγάλη Παρασκευή θυμόμαστε πιο έντονα τους αγαπημένους μας ανθρώπους που δεν είναι πια κοντά μας, και τιμάμε τη μνήμη τους. Φέτος, ας τους τιμήσουμε με μία προσφορά που έχει σκοπό να δώσει ελπίδα στους συνανθρώπους μας που χρειάζονται τη στήριξή μας. Τα φάρμακα και το υγειονομικό υλικό, που θα συγκεντρωθούν στην Αθήνα, θα παραληφθούν από ιατρούς του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών για το Ιατρείο Κοινωνικής Αποστολής, ενώ στην Αγία Παρασκευή από φαρμακοποιούς για το Κοινωνικό Φαρμακείο του δήμου.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή