Προτάσεις

43" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Πλατεία Καρύτση

Επιτάφιος και βραδιά μυσταγωγίας

Επιτάφιος στον Αη Γιώργη της πλατείας Καρύτση και όχι μόνο. Μετά την περιφορά ακολουθεί ένα μουσικό αφιέρωμα στη Μεγάλη Παρασκευή με αναπάντεχα παντρολογήματα των μουσικών του dj Eddie, νηστήσιμα μεζεδάκια, ένα πασχαλινό bazaar κοσμημάτων και η έκθεση του εικαστικού Αχιλλέα Χρηστίδη, όλα αυτά στο Comme Il Faux Bar στην Καρύτση στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «Ο ερωτικός μήνας Απρίλιος». Μια βραδιά μυσταγωγίας στο κέντρο της Αθήνας.

Μπενάκη Πειραιώς

Ελένη Μυλωνά και «Το καταραμένο φίδι»

H εικαστικός Ελένη Μυλωνά παρουσιάζει την τελευταία ενότητα της δουλειάς της στο Μουσείο Μπενάκη Πειραιώς μέχρι και τις 25 Μαΐου. Πρόκειται για την έκθεση «Το καταραμένο φίδι», στην οποία συμπεριλαμβάνει κυρίως φωτογραφίες μεγάλου μεγέθους με πρωταγωνίστρια την ίδια. Φοράει μια σειρά από αυτοσχέδια καπέλα, τα οποία εμπνεύστηκε από την εξέγερση της Αραβικής Ανοιξης, όπου οι διαδηλωτές έφτιαχναν μόνοι τους ευρηματικά κράνη για να προστατευτούν από τον πετροπόλεμο.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή