Το Πρόγραμμα του Σαββατοκύριακο‎υ

Το Πρόγραμμα του Σαββατοκύριακο‎υ

2' 11" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΑΓΓΛΙΑ

Νέα δοκιμασία για Λίβερπουλ

Στο «Κάροου Ρόουντ» δοκιμάζεται αύριο η Λίβερπουλ, όπου θα αντιμετωπίσει τη Νόργουιτς. Η πρωτοπόρος της Πρέμιερ Λιγκ θέλει να κάνει ένα ακόμη βήμα για την κατάκτηση του τίτλου ύστερα από 24 χρόνια, ενώ τα «καναρίνια» έχουν απόλυτη ανάγκη τους βαθμούς για να ξεφύγουν από την επικίνδυνη ζώνη. Εύκολο έργο αναμένεται να έχουν Μάντσεστερ Σίτι και Τσέλσι. Το πρόγραμμα της 35ης αγωνιστικής: Σήμερα: Τότεναμ – Φούλαμ, Κάρντιφ – Στόουκ, Γουέστ Χαμ – Κρίσταλ Πάλας, Νιούκαστλ – Σουόνσι, Αστον Βίλα – Σαουθάμπτον, Τσέλσι – Σάντερλαντ. Αύριο: Νόργουιτς – Λίβερπουλ, Χαλ – Αρσεναλ, Εβερτον – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Δευτέρα: Μάντσεστερ Σίτι – Γουέστ Μπρόμγουιτς.

ΙΣΠΑΝΙΑ

Νίκη για να ελπίζει

Στο κυνήγι της Ατλέτικο Μαδρίτης θέλει να παραμείνει η Μπαρτσελόνα, η οποία αύριο θα υποδεχθεί την Αθλέτικ Μπιλμπάο του Ερνέστο Βαλβέρδε. Ο αγώνας της Ρεάλ με τη Βαγιαδολίδ έχει οριστεί για τις 7 Μαΐου. Το πρόγραμμα της 34ης αγωνιστικής: Σήμερα: Οσασούνα – Βαλένθια, Λεβάντε – Χετάφε. Αύριο: Αλμερία – Θέλτα, Βαγιεκάνο – Μπέτις, Σεβίλλη – Γρανάδα, Μπαρτσελόνα – Αθλέτικ Μπιλμπάο, Σοσιεδάδ – Εσπανιόλ. Δευτέρα: Μάλαγα – Βιγιαρεάλ. 07/05: Βαγιαδολίδ – Ρεάλ.

ΙΤΑΛΙΑ

Ευρωπαϊκή «μάχη»

Πιο κοντά στο ευρωπαϊκό εισιτήριο θέλουν να βρεθούν σήμερα Πάρμα και Ιντερ, που αγωνίζονται στο «Ενιο Ταρντίνι». Το πρόγραμμα της 34ης αγωνιστικής: Σήμερα: Λάτσιο – Τορίνο, Κατάνια – Σαμπντόρια, Τζένοα – Κάλιαρι, Αταλάντα – Βερόνα, Ουντινέζε – Νάπολι, Πάρμα – Ιντερ, Κιέβο – Σασουόλο, Μίλαν – Λιβόρνο, Γιουβέντους – Μπολόνια, Φιορεντίνα – Ρόμα.

ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ

Οι τρίτες αναμετρήσεις

Τους τρίτους αγώνες της σειράς των προημιτελικών και πρώτους στις έδρες τους δίνουν αύριο Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός. Στις 20.00, στο ΣΕΦ, οι «ερυθρόλευκοι» θα φιλοξενήσουν τη Ρεάλ Μαδρίτης και οι «πράσινοι» στις 21.45 θα υποδεχθούν την ΤΣΣΚΑ Μόσχας στο ΟΑΚΑ.

ΦΟΡΜΟΥΛΑ 1

Με το πόδι στο γκάζι

Στη Σαγκάη εστιάζεται ανήμερα το Πάσχα το ενδιαφέρον των φίλων της Φόρμουλα 1 καθώς το παγκόσμιο πρωτάθλημα περνάει από το γκραν πρι της Κίνας και οι Ρεντ Μπουλ και Φεράρι θα προσπαθήσουν εκεί να σπάσουν την έως τώρα κυριαρχία της Μερσέντες με τρεις νίκες σε ισάριθμους αγώνες.

ΜΠΑΝΤΜΙΝΤΟΝ

Τέσσερις στο Καζάν

Στο Καζάν θα βρεθούν τη Δευτέρα του Πάσχα οι Γιώργος Χαραλαμπίδης, Ιωάννα Καρκατζιά, Πανδήμη Ασλανίδου και Ειρήνη Τέντα προκειμένου να πάρουν μέρος στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα μπάντμιντον που θα διεξαχθεί στη ρωσική πόλη. Το ελληνικό δίδυμο Ασλανίδου / Τέντα ήταν τυχερό κατά την κλήρωση, καθώς προκρίθηκε χωρίς αγώνα στους «16» της διοργάνωσης.

ΣΤΙΒΟΣ

Τριεθνής συνάντηση

Την Τρίτη του Πάσχα, θα αναχωρήσουν για την Κω οι εθνικές ομάδες εφήβων – νεανίδων και παίδων – κορασίδων, που θα πάρουν μέρος στην τριεθνή συνάντηση «Ανταγόρεια, Κως 2014». Στον αγώνα που θα διεξαχθεί το Σάββατο (26/4) θα πάρουν μέρος 28 αθλητές και αθλήτριες.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή