Η σέξι απόγνωση του Robert Pattinson

Η σέξι απόγνωση του Robert Pattinson

57" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Robert Pattinson φαίνεται πως με τις δύο του συμμετοχές στο φεστιβάλ των Καννών αφήνει πίσω την εποχή του Twilight. Ο 27χρονος ηθοποιός συμμετέχει στο φεστιβάλ με τις ταινίες «The Rover» και «Maps to the Stars».

Οι παραγωγοί του «The Rover» μάλιστα κυκλοφόρησαν το νέο trailer της ταινίας, όπου ο Robert Pattinson εμφανίζεται απεγνωσμένος αλλά σέξι όπως πάντα. Στο trailer ακούγεται το «Enter One» του Sol Seppy, που «ντύνει» με τον καλύτερο τρόπο την πλοκή.

Το «The Rover» συμμετέχει στις μεταμεσονύχτιες προβολές του Φεστιβάλ των Καννών, και είναι ένα φουτουριστικό γουέστερν με την σκηνοθετική υπογραφή του David Michod  που τον θυμόμαστε από το «Animal Kingdom».

Διαδραματίζεται  στην έρημο της Αυστραλίας μετά από ένα παγκόσμιο οικονομικό κραχ.  Ένα μεγάλο μεταναστευτικό κύμα προς τα μεταλλωρυχεία της περιοχής, έχει μετατρέψει την έρημο σε κέντρο του οργανωμένου εγκλήματος. Εκεί έχουν μαζευτεί συμμορίτες κι εκτελεστές, κακοποιοί και δολοφόνοι, δημιουργώντας ένα κλίμα φόβου σε κάθε διερχόμενο.

Οι δυο κεντρικοί ήρωες, ο Guy Pearce και ο εγκαταλειμμένος από συμμορίτες Robert Pattinson, αρχίζουν μια επιχείρηση εντοπισμού των οργανωμένων εγκληματιών που τους λήστεψαν.

Στην ταινία πρωταγωνιστούν ακόμη οι Scoot McNairy, Susan Prior, Gillian Jones, Anthony Hayes και David Field.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή