Η Kylie Minogue ξεπερνάει το χωρισμό με… εργασιοθεραπεία!

Η Kylie Minogue ξεπερνάει το χωρισμό με… εργασιοθεραπεία!

1' 55" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η Kylie Minogue τον τελευταίο χρόνο είχε πολλές αλλαγές στην καθημερινότητά της. Αλλαγές στα επαγγελματικά της αλλά και στον χαρακτήρα των επιλογών της, με χαρακτηριστικό παράδειγμα την αποδοχή συμμετοχής σε τηλεοπτικό reality. Τώρα, η Αυστραλέζα τραγουδίστρια της ποπ είπε ότι, παρ' ότι παραμένει ρομαντική, είναι πάρα πολύ απασχολημένη για να επικεντρωθεί στον έρωτα. Η 45χρονη χώρισε πρόσφατα μετά από πέντε χρόνια σχέσης με το μοντέλο από την Ισπανία, Andres Valencoso, αλλά όπως παραδέχονται είναι ακόμα σε επαφή.

«Είμαι μόνη τώρα, ναι», δήλωσε η Kylie στην Sunday Style, προσθέτοντας πως: «'Έχω ξεπεράσει το μεγαλύτερο κομμάτι της θλίψης από το χωρισμό. Δεν μπορώ να πω ότι το έχω ξεπεράσει τελείως, αλλά τα δάκρυα, το κλάμα κι όλα αυτά τα άφησα πίσω μου. Δάκρυσα τα Χριστούγεννα και τη Πρωτοχρονιά, μιας και αυτές οι μέρες είναι ιδιαίτερες. Ευτυχώς, για χωρισμό, ήταν όσο καλύτερος γινόταν. Απλά χωρίσαμε δρόμους, είναι εξαιρετικός άνθρωπος».

Η παρουσιάστρια του The Voice Australia παραδέχτηκε ότι ήταν παράξενο γιατί θυμήθηκε ότι ήταν μόνη όταν έγραφε το καινούργιο της τραγούδι «Kiss Me Once», αφούν την κάνει να αναρωτιέται ποιόν θα σκέφτεται όταν το τραγουδάει. Παρά το δύσκολο χωρισμό πάντως, θέλει πολύ να προχωρήσει στη ζωή της και δηλώνει πως: «Υπάρχουν στιγμές ενθουσιασμού, που σκέφτομαι, “Ποιόν θα γνωρίσω;”. Αλλά στην πραγματικότητα αν δεν το κυνηγήσω δεν πρόκειται να συμβεί αυτή τη στιγμή με το πρόγραμμά μου. Το να είμαι συνεχώς απασχολημένη, το ξέρω ότι δεν είναι το πιο λογικό πράγμα. Είναι απλά ένα προσωρινό τοίχος προστασίας απέναντι στην όλη κατάσταση, που με βοήθησε να ξεπεράσω τον χωρισμό».

Η Minogue αποκάλυψε ότι πέρυσι κάποια στιγμή κατέρρευσε συναισθηματικά: «Ξέσπασα σε κλάματα κι έκανα ανόητα πράγματα. Είχα μια πολύ δύσκολη μέρα, η προηγούμενη χρονιά όπως είπα ήταν πολύ δύσκολη και δεν μπορούσα να καταλάβω γιατί περνούσα τόσο άσχημα εκείνη τη μέρα. Μπορεί να μου χαλάει η διάθεση και να πέφτω ψυχολογικά γρήγορα, αλλά ανακάμπτω επίσης γρήγορα και πάντα κάτι συμβαίνει που θα μου ανεβάσει τη διάθεση».

Η εμφάνισή της στο The Voice Australia όχι μόνο σήμανε την επιστροφή της στην γενέτειρά της, αλλά ετοιμάζεται να κάνει και παγκόσμια περιοδεία για το Kiss Me Once το Σεπτέμβριο του 2014. Παρά τις δυσκολίες τη περσινής χρονιάς, η Minogue είναι χαρούμενη για όλες τις αλλαγές και δεν μετανιώνει για τις επιλογές της, υποστηρίζοντας ότι μέσα από όλα αυτά μπόρεσε να μάθει καλύτερα τον εαυτό της.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή