Η Jessica Hart πρωταγωνίστρια της νέας καμπάνιας του Οίκου Louis Vuitton.

Η Jessica Hart πρωταγωνίστρια της νέας καμπάνιας του Οίκου Louis Vuitton.

1' 7" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η Αυστραλέζα που είναι γνωστή για το κενό ανάμεσα στα δόντια της αλλά και για τη σχέση της με τον Σταύρο Νιάρχο, φιγουράρει στην καμπάνια Άνοιξη/Καλοκαίρι 2014 της Louis Vuitton. Σε μια σειρά από πολύ προσεγμένες φωτογραφίες, η ψηλή, λεπτή ξανθιά εκπέμπει ένα retro glamour φορώντας μαγιό και καλοκαιρινά ρούχα από την τελευταία collection του Γαλλικού Οίκου.

Σε μία από τις φωτογραφίες, η όμορφη ξανθιά εμπνέεται από τα 50s του Hollywood, φορώντας μόνο ένα μπικίνι και μία bandana δεμένη γύρω από το κεφάλι της, και μία μεγάλη tote bag slang στο χέρι της. Σε μία άλλη ξαπλώνει σε μία ξαπλώστρα στην παραλία φορώντας ένα ολόσωμο μαγιό, έχοντας για αξεσουάρ ένα ακριβό ζευγάρι γυαλιά, ένα πορτοφόλι και μία πετσέτα. Το μοντέλο ποζάρει δίπλα στη πισίνα φορώντας ένα κίτρινο τριγωνικό μπικίνι. Σε μια άλλη πόζα, κρύβει τα αποκαλυπτικά μέρη του κορμιού της, φορώντας ένα chic top με ανεβασμένα τα μανίκια κι ένα λευκό σορτσάκι, τα οποία συνδυάζει με ένα μεγάλο κολιέ κι ένα ζευγάρι γυαλιά.

Όσον αφορά τη προσωπική της ζωή, η ξανθιά καλλονή έδωσε τροφή σε φήμες που την ήθελαν αρραβωνιασμένη με τον εκατομμυριούχο Έλληνα, όταν εθεάθη με ένα πολύ ακριβό δαχτυλίδι στο δεξί της δάχτυλο. Το ζευγάρι είναι μαζί τα τελευταία τρία χρόνια, αλλά δεν έχουν επιβεβαιώσει δημόσια τουλάχιστον τον αρραβώνα τους.

*Κάνε κλικ στην κεντρική φωτογραφία και δες την φωτογράφιση της Jessica Hart.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή