Έξυπνα τρικς για να καταπολεμήσεις την ακμή φυσικά

Έξυπνα τρικς για να καταπολεμήσεις την ακμή φυσικά

1' 24" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η ακμή και η λιπαρότητα του δέρματος μπορεί να συνηθίζεται σε εφηβικά και νεανικά δέρματα, πολλές φορές όμως μπορεί να κάνει την εμφάνισή της και σε μεγαλύτερες ηλικίες. Αν αντιμετωπίζεις παρόμοιο πρόβλημα, μην πανικοβάλλεσαι! Η ΓΥΝΑΙΚΑ σου προτείνει έξυπνα και φυσικά τρικς για να απαλλαγείς από αντιαισθητικά σπυράκια εύκολα και γρήγορα.

Χρησιμοποίησε σόδα: Αν κάνει την εμφάνισή του ένα σπυράκι, καταπολέμησέ το με λίγη σόδα. Φτιάξε μία πάστα χρησιμοποιώντας ίσα μέρη σόδας και νερού και με μια μπατονέτα εφάρμοσέ την τοπικά. Άφησέ την στο δέρμα σου για 10 λεπτά και ξέπλυνε με παγωμένο νερό. Επανάλαβε μέχρι 2 φορές την ημέρα και σε περίπτωση που αισθανθείς ερεθισμό στο δέρμα διέκοψε τη χρήση της.

Εκμεταλλεύσου τις ιδιότητες του λεμονιού: Το κιτρικό οξύ που περιέχει το λεμόνι είναι ιδανικό για την καταπολέμηση της ακμής. Πολύ απλά κόψε ένα λεμόνι στη μέση και κάνε ένα πέρασμα με τη λεμονόκουπα από το πρόσωπό σου. Στη συνέχεια ρίξε άφθονο νερό για να ξεπλυθείς και εφάρμοσε αντιηλιακό στο δέρμα σου ώστε να προστατευθείς από τυχόν πανάδες και αποχρωματισμούς.

Χρησιμοποίησε μια πατάτα: Όπως και το λεμόνι, έτσι και η πατάτα έχει μαγικές ιδιότητες κατά της ακμής. Ακολούθα τις ίδιες οδηγίες με αυτές για το λεμόνι και πλύνε αμέσως μετά το πρόσωπό σου.

Άπλωσε οδοντόκρεμα: Για να καταπολεμήσεις ένα μεγάλο σπυρί σε μια νύχτα εφάρμοσε τοπικά λίγη οδοντόκρεμα. Τα παράγωγα πετρελαίου που περιέχει θα αφυδατώσουν το σημείο και η εξάλειψη του σπυριού θα γίνει παιχνίδι!

Βάλε στην καθημερινότητά σου το tea tree oil: Το έλαιο τεϊόδεντρου φημίζεται για τις αντιβακτηριδιακές και αντιμυκιτιακές  του ιδιότητες. Ρίξε μερικές σταγόνες στην ενυδατική σου κρέμα ή επέλεξε μια με αυτό ως κύριο συστατικό. Εναλλακτικά άπλωσε στο πρόσωπό σου λίγες σταγόνες ελαίου πριν από τον ύπνο.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή