Ο Ben Affleck συγκινεί στο «Gone Girl»

Ο Ben Affleck συγκινεί στο «Gone Girl»

53" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το νέο τρέιλερ της κινηματογραφικής μεταφοράς του μυθιστορήματος «Gone Girl» της Gillian Flynn κυκλοφόρησε με την σκηνοθετική υπογραφή του David Fincher, τον σκηνοθέτη των Seven», «Fight Club», «Zodiac» και «The Social Network».

Ο Ben Affleck πρωταγωνιστεί και συγκινεί με την ερμηνεία του  στο αστυνομικό οικογενειακό θρίλερ που μιλά για μία σκοτεινή ιστορία.

Ο Richard Butler διασκευάζει το γνωστό «She» του Elvis Costello και ντύνει μουσικά το τρέιλερ με μια πένθιμη εκτέλεση του γνωστού κομματιού.

Η ιστορία αρχίζει όταν η Amy (Rosamund Pike) εξαφανίζεται την ημέρα της πέμπτης επετείου του  γάμου της. Καθώς οι αρχές ερευνούν την υπόθεση, ανακαλύπτουν ότι δεν είναι όλα όπως φαίνονται στη σχέση της Amy με τον άντρα της Nick Dunne, ενώ βάσιμες υποψίες αρχίζουν να πέφτουν πάνω του.

Στο τρέιλερ φαίνεται πως ο Ben Affleck είναι ύποπτος για τον φόνο της εξαφανισμένης συζύγου του, με τον ίδιο να ακούγεται να λέει στο τέλος: «Δεν σκότωσα την γυναίκα μου. Δεν είμαι δολοφόνος».

Οι Neil Patrick Harris, Tyler Perry και Kim Dickens βρίσκονται επίσης στο καστ.

Η ταινία κυκλοφορεί στις ελληνικές αίθουσες στις 2 Οκτωβρίου.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή