Σπίλμπεργκ και Χανκς ενώνουν ξανά τις δυνάμεις τους

Σπίλμπεργκ και Χανκς ενώνουν ξανά τις δυνάμεις τους

42" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σε μια νέα ταινία η οποία θα βασίζεται στην ιστορία του πιλότου ενός κατασκοπευτικού αεροπλάνου, τον Γκάρι Πάουερς, ο οποίος συνελήφθη από τους Σοβιετικούς κατά τη διάρκεια του Ψυχρού Πολέμου, ενώνουν τις δυνάμεις τους Τομ Χανκς και Στίβεν Σπίλμπεργκ, αναφέρει σε άρθρο της η ιστοσελίδα Hollywood Reporter.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα, ο δημοφιλής ηθοποιός θα πρωταγωνιστήσει στην ταινία, ενώ σε συζητήσεις βρίσκεται ακόμα ο Σπίλμπεργκ για το εάν θα σκηνοθετήσει το έργο. Ο Χανκς θα υποδυθεί τον Τζέιμς Ντόνοβαν, έναν δικηγόρο ο οποίος είχε αναλάβει τις διαπραγματεύσεις για την απελευθέρωση του Πάουερς από τους Σοβιετικούς, αφότου το αεροπλάνο του τύπου U-2 καταρρίφθηκε ενώ πετούσε πάνω από σοβιετικό έδαφος.

Ο Σπίλμπεργκ και ο Χάνκς έχουν συνεργαστεί πολλάκις στο παρελθόν σε ταινίες όπως το «Saving Private Ryan», «Terminal», «Catch me if you can» καθώς και την τηλεοπτική σειρά «Band of Brothers».

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή