Διαγωνισμοί στο «Κ»

1' 49" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Απο τις εκδόσεις Μεταίχμιο κυκλοφορούν βιβλία τσέπης με την αυθεντική έννοια του όρου: βιβλία δηλαδή γνωστών συγγραφέων που έκαναν ήδη μια πετυχημένη πορεία στην ελληνική αγορά με την κανονική τους έκδοση και αρκετό χρόνο μετά την έκδοση αυτή επανακυκλοφορούν σε μικρό σχήμα, σε πολύ χαμηλή τιμή (5,50 έως 6,65 €).

Η Λίμπι Ντέι ήταν επτά όταν η μητέρα και οι δύο αδελφές της δολοφονήθηκαν στην αποκαλούμενη Σατανιστική Σφαγή του Κίνακι. Εκείνη κατάφερε να διαφύγει και να αναγνωρίσει στο πρόσωπο του δεκαπεντάχρονου αδελφού της τον δολοφόνο. Είκοσι τέσσερα χρόνια αργότερα η δυσλειτουργική Λίμπι, προκειμένου να επιβιώσει, πουλά την ιστορία της.  Έτσι αναγκάζεται να ανατρέξει στο παρελθόν, να ξαναζήσει τα γεγονότα από την αρχή, βήμα προς βήμα, μόνο και μόνο για να ανακαλύψει πως τελικά η σωτηρία της απέχει πολύ ακόμη.

Το βιβλίο μεταφέρθηκε στον κινηματογράφο με πρωταγωνίστρια τη βραβευμένη με Όσκαρ Σαρλίζ Θερόν. Η ταινία κάνει πρεμιέρα στις αίθουσες στις 2 Ιουλίου 2015 από την Odeon.

Τι έγραψαν για το βιβλίο:

Ένα θρίλερ που σπάει κόκαλα.

The New York Times

Η αστυνομική λογοτεχνία στα καλύτερά της. Ένα μυθιστόρημα δυνατό, που σε εκπλήσσει σε κάθε του σελίδα.

Chicago Sun-Times

 

 

Διαγωνισμοί στο «Κ»-1

Ο Μάριος Φραγκούλης στο Βεάκειο στις 8 Ιουλίου

Πόσο απέχει η Αθήνα από το Μπουένος Άιρες; Μια ανάσα αν μετρήσουμε την απόσταση με μουσική, τέσσερα χορευτικά βήματα αν ακολουθήσουμε τους ρυθμούς του τάνγκο, ανάμεσα σε δύο γαλανούς ορίζοντες που αγκαλιάζουν θάλασσες και ωκεανούς και ενώνουν τη Μεσόγειο με τον νότιο Ατλαντικό.

Με τη φωνή και την ψυχή γεμάτες Αιγαιοπελαγίτικο γαλάζιο και νοσταλγία για ταξίδια μακρινά, ο Μάριος Φραγκούλης κάνει σταθμό στoν Πειραιά και προσφέρει στο κοινό του μια συναυλία στους κυματισμούς του τάνγκο, μια μοναδική βραδιά πάθους και μουσικής μέθεξης:

Τετάρτη 8 Ιουλίου στις 21:30 στο Βεάκειο Θέατρο στον Πειραιά

Συνταξιδιώτες του το quinteto TANGartO, το μουσικό σύνολο που έχει ήδη βρει τη θέση του στον μουσικό χάρτη, μια θέση που την κρατάει είκοσι χρόνια τώρα, αποδίδοντας με γνήσιο αίσθημα τα Αργεντίνικα Tangos.

Πληροφορίες:

  • Βεάκειο Θέατρο Πειραιά
  • Τετάρτη 8 Ιουλίου / 21:30
  • Τηλ. πληροφοριών:  2104226330 210 4143310, κ 2104143320
  • Προπώληση Εισιτηρίων: viva.gr, Public, Ιανός, Παπασωτηρίου, Seven Spots και στα εκδοτήρια του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά.
  • Τιμή Εισιτηρίων: 15€
  • Υπεύθυνη Επικοινωνίας: Βίκυ Κοκκίνη / 6972 772398 / [email protected]

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή