H Cosmote φέρνει το Samsung Galaxy S5

46" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το νέο Samsung Galaxy S5, με πρωτοποριακό design και διάτρητο μοτίβο στην πίσω όψη του, που υποστηρίζει ταχύτητες 4G, φέρνει στους πελάτες της η COSMOTE.

Με προηγμένες λειτουργίες κάμερας (HDR και επιλεκτική εστίαση), με μεγάλη ανθεκτικότητα στη σκόνη και το νερό και με αισθητήρα μέτρησης καρδιακών παλμών, το Samsung Galaxy S5 έρχεται για να ικανοποιήσει ακόμα και τους πιο απαιτητικούς χρήστες. Το Samsung Galaxy S5 υποστηρίζει, επίσης, την τεχνολογία HD Voice, που μόνο η COSMOTE προσφέρει στην Ελλάδα, για κλήσεις με πεντακάθαρο και κρυστάλλινο ήχο.

Με κάθε νέα σύνδεση και αγορά του Samsung Galaxy S5 τα καταστήματα ΟΤΕ, COSMOTE, ΓΕΡΜΑΝΟΣ προσφέρουν μία δωροεπιταγή αξίας 75€ για αγορές μέσα από μία μεγάλη ποικιλία προιόντων και μια δωροεπιταγή αξίας 60€ για αγορές προϊόντων Samsung. Με αγορά σκέτης της συσκευής τα καταστήματα ΟΤΕ, COSMOTE, ΓΕΡΜΑΝΟΣ προσφέρουν μία δωροεπιταγή αξίας 60€, για αγορές προϊόντων Samsung.

Το Samsung Galaxy S5 διατίθεται φθηνότερα στα προγράμματα COSMOTE Απεριόριστα, με μεγάλη ποικιλία αξεσουάρ.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή