Λέμε «ναι» (και) στο μικρό στήθος!

Λέμε «ναι» (και) στο μικρό στήθος!

2' 37" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μπορεί σαν παιδάκια να γεμίζαμε το σουτιέν με χαρτομάντιλα ή κάλτσες για να φαίνεται πιο έντονο το στήθος μας ή να τρώγαμε κάθε μέρα κοτόπουλο μπας και δούμε διαφορά, όμως πλέον έχουμε συμβιβαστεί με το σώμα μας κι έχουμε αγαπήσει το μικρό μας στήθος. Κι αυτοί είναι μερικοί σημαντικοί λόγοι…

Περισσότερη ευχαρίστηση στο κρεβάτι:

Όσο κι αν δεν το πιστεύεις, το μικρό στήθος είναι προτιμότερο σε θέματα σεξ, αφού είναι 24 φορές περισσότερο ευαίσθητο λόγω της έλλειψης λίπους. Με άλλα λόγια ο ερεθισμός σου κατά τη διάρκεια των προκαταρκτικών είναι δεδομένος!

Φαίνεσαι νεώτερη:

Το μικρό στήθος σου «κόβει» χρόνια και αν δεν το καταλαβαίνεις τώρα, σίγουρα θα το εκτιμήσεις στο μέλλον. Κι αυτό διότι δε θα βρεθείς ποτέ αντιμέτωπη με το… πεσμένο στήθος!

Φοράς ό,τι επιθυμείς:

Η έλλειψη όγκου στο στήθος σου επιτρέπει να φοράς οποιοδήποτε ρούχο θες εσύ, χωρίς να φαίνεται «φθηνό» πάνω σου. Με άλλα λόγια μπορείς να επιδείξεις το ντεκολτέ σου όποτε θες, να φορέσεις όλα τα είδη μαγιό, ενώ τα strapless, τα halters και τα tube tops πρακτικά έχουν εφευρεθεί για σένα!

Ελκύεις τα «καλά» παιδιά:

Έρευνες τα τελευταία χρόνια έχουν δείξει ότι οι άνδρες που έλκονται από το μεγάλο στήθος είναι αυτοί που φέρονται κατά κύριο λόγο σεξιστικά. Με άλλα λόγια, αν ένας άνδρας δείξει ενδιαφέρον για εσένα παραβλέποντας το γεγονός ότι δεν είσαι ιδιαίτερα «προικισμένη», κατά πάσα πιθανότητα θα σε σέβεται και θα εκτιμά πραγματικά το χαρακτήρα και τα υπόλοιπα… προσόντα σου.

Θυμίζεις κάτι από ‘20s:

Οι γυναίκες της δεκαετίας του ’20 θεωρούνται σύμβολα της γυναικείας απελευθέρωσης και φημίζονται για τις τολμηρές στυλιστικές τους επιλογές. Κοντά μαλλιά, έντονο μακιγιάζ και προσπάθεια για ανδρόγυνο look. Το κοινό που είχαν μεταξύ τους; Μα φυσικά μικρό στήθος, ώστε να φαίνεται μικρότερη και η διαφορά τους από το ανδρικό φύλλο. Μπορεί τότε να το καταπίεζαν μόνες τους ώστε να φαίνεται μικρότερο, το μικρό στήθος που έχεις εσύ όμως στη σύγχρονη εποχή είναι κατάλληλο για να υιοθετήσεις το flapper look των ‘20s, θυμίζοντας κάτι από την εποχή του Great Gatsby!

Έχεις καλύτερο ανάστημα:

Σε αντίθεση με τις γυναίκες με μεγάλο στήθος, εσύ έχεις το τέλειο ανάστημα, στέκεσαι ολόισια και δεν αντιμετωπίζεις ανατομικά προβλήματα, όπως πόνους στην πλάτη, στο λαιμό και στο κεφάλι, κάτι που φυσικά προκαλείται από το βάρος που έχει ένα πλούσιο ντεκολτέ.

Φοράς όποιο σουτιέν θες:

Για σένα το σουτιέν δεν είναι θέμα στήριξης, αλλά στυλ! Σε αντίθεση με τις «προικισμένες» γυναίκες μπορείς να διαλέξεις όποιο εσύ θες, σε ό,τι σχέδιο θες, χωρίς  φυσικά να ξοδεύεις μια περιουσία. Εναλλακτικά, η «ανυπαρξία» στήθους σου δίνει το ελεύθερο να μη φορέσεις καν σουτιέν!

Δεν είσαι μόνη:

Διάσημες γυναίκες στο χώρο του modeling και του κινηματογράφου θεωρούνται σύμβολα του σεξ παρά το μικρό στήθος τους. Στη λίστα φιγουράρουν οι Kate Moss, Cameron Diaz, Mila Kunis, Olivia Wilde και η Gwyneth Paltrow.

Σε κρατά υγιή:

Αν μέχρι στιγμής δε έχεις πεισθεί για τα οφέλη του μικρού στήθους, μάθε ότι για σένα οι πιθανότητες να νοσήσεις από καρκίνο του μαστού είναι μικρότερες. Και αυτό διότι λόγω του μικρού όγκου του στήθους σου είναι ευκολότερη η ανίχνευση κάποιου εξογκώματος/ σβώλου αρκετά νωρίς, ώστε να ακολουθήσεις την κατάλληλη θεραπεία εγκαίρως και να μη χρειασθεί να προχωρήσεις σε μαστεκτομή.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή