Η αναλλοίωτη ομορφιά της Sophia Loren στα 79 της χρόνια

Η αναλλοίωτη ομορφιά της Sophia Loren στα 79 της χρόνια

1' 2" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η Sophia Loren στα 79 της χρόνια εμφανίστηκε στην κινηματογραφική προβολή του νέου φιλμ «Human Voice» στο Tribeca Film Festival στη Νέα Υόρκη συνοδευόμενη από τον σκηνοθέτη και γιο της Edoardo Ponti και εντυπωσίασε με την ομορφιά της που παραμένει αναλλοίωτη στο χρόνο.

Η Ιταλίδα καλλονή επέλεξε μία κόκκινη chic εμφάνιση. Το λαιμό της στόλιζε ένα χρυσό κολιέ, ενώ στο στήθος της έπεφτε ένας σταυρός στα χρώματα της Ιταλίας. Τα μαλλιά της ήταν χτενισμένα σε ανάλαφρες μπούκλες, ενώ στα αυτιά της επέλεξε σκουλαρίκια μαργαριτάρια. Η Sophia Loren δεν αποχωρίστηκε τα ιδιαίτερα γυαλιά της με κόκκινο και πράσινο φακό.

Ο 41χρονος γιος της Edoardo, επέλεξε ένα γκρι jacket, jean παντελόνι και καφέ παπούτσια για να συνοδέψει την μητέρα του.

Μετά από περισσότερες από έξι δεκαετίες στην βιομηχανία του θεάματος και 10 χρόνια από τον τελευταίο της μεγάλο κινηματογραφικό ρόλο στο «Too Much Romance … It’s Time For Stuffed Peppers», η Sophia Loren, επιστρέφει στη νέα ταινία μικρού μήκους του γιου της. 

Τα γυρίσματα της ταινίας  έγιναν στη Νάπολη το περασμένο καλοκαίρι και πρόκειται για τη μεταφορά στον κινηματογράφο του oμώνυμου θεατρικού έργου του Ζαν Κοκτώ.

Κάνε κλικ στην κεντρική φωτογραφία και δες την εμφάνιση της Sophia Loren.

Δες το τρέιλερ της ταινίας με την εντυπωσιακή Sophia Loren, εδώ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή